Bayburt Grup, İlker Erdem’le anlaştı

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, geçtiğimiz yıl 3. Lig 2 Grup ekiplerinden Payasspor'u çalıştıran Trabzonlu teknik adam İlker Erdem ile ön protokol imzaladı.

Bayburt Grup, İlker Erdem’le anlaştı
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, geçtiğimiz yıl 3. Lig 2 Grup ekiplerinden Payasspor'u çalıştıran Trabzonlu teknik adam İlker Erdem ile ön protokol imzaladı.

Anlaşma sonrası Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk, "İlker hocamızla anlaştığımız için mutluyuz. Kariyeri ve tecrübesi ile hedefimize katkı yapacak olan bir teknik adamla anlaşmış olduk. Camiamız için hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

İlker Erdem ise, “Geçen yıl veya önceki yıl kaçırılmış şampiyonluk için teknik ekip, futbolcularımız ve bu futbol şehrinin bu davaya inanması ve tek yürek olması lazım. Bayburt'a ve taraftarlarımıza şunu ifade edeyim ki, Bundan sonraki süreçte, yapacağımız transferler şampiyonluğa inanan, bu uğurda savaşan ve formasını terleten inançlı oyuncular topluluğundan oluşacaktır. Şampiyonluğa ve başarıya inanmayan hiç kimse ne başta ne de bu yolda ilerlerken bizlerle olmayacaktır. Herkesin bizlere destek vermesini bekliyorum" diye konuştu.

Bu sezon 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Payasspor’un başında çıktığı 24 maçtan 6 galibiyet, 9 beraberlik, 9 mağlubiyet alan İlker Erdem'in profesyonel kariyerinde ise toplam 227 maçta; 81 galibiyet, 67 beraberlik ve 79 mağlubiyeti bulunuyor.  

Çalıştırdığı Takımlar;
2015-2016 Payasspor
2014-2015 Ümraniyespor
2013-2014 Konya Anadolu
2012-2013 Trabzon Kanuni
2011-2012 Büyükçekmece
2010-2011 Trabzon Kanuni
2009-2010 Gümüşhanespor
2008-2009 Büyükçekmece
2007-2008 1461 Trabzonspor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Av 8 yıl önce

1.Amblem değişecek. Hilal li, kaleli güzel bir amblem yapılacak. 2. Stat elden geçirilecek. Kale arkalari tribünler duzenlenecek. Boyasiz alanlar boyanacak. Deplasmana gelen rakip takıma girişten itibaren bir korku salinacak. 3. Kadro ve teknik ekip korunarak yerinde takviyeler yapilacak. 4. Taraftar grupları maçlarda tek bir agizdan bagiracak. 5. Seneye maclar Bayburt belediyesi tarafindan youtube dan verilecek. BUNLARI YAPALIM 2 SENE SONRA PTT 1.LIG Takımın adı Bayburt grup Gençlikspor olacak. Olmalı. Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor nedir ya. Olabilirse BAYBURTSPOR olsun. Bayburt Grup 1973 olsun. Adam gibi bir şey yapın.

Misafir Avatar
Serhat 8 yıl önce @Av

Kimse kimseyi kandırmasın hedef 3.lig de yer almak.Şampiyonluk istenseydi geçen seneki kadro korunur Bülent Hoca gönderilmezdi.Geçen sene 2. yarıda yapılan transferlerden sonra en çok puan toplayan takım bizdik.Şimdi Oltan,Murathan,Yunus Emre ve Yasin yok.Yerlerine Payastan iki futbolcu alındı.Üstelik Trabzon' dan hoca alınmasın ya istemiyoruz.Ha Bayburt Grup yapacaksa bu işi doğru dürüst yapsın minnet edecek değiliz.Biz Amatörde de oynarız am bir hedefimiz olur en azından.Bu böyle biline.

Beğenmedim! (0)
Avatar
ibrahim 8 yıl önce

bence bülent hoca ile devam edilmeliydi....bu hocanın başarılı bir kariyeri de yok

Avatar
NAZIM 8 yıl önce

BU İŞ KÜME DÜŞMEYE KADAR GİDER.TRABZONLU FUTBOLCU ALIRLAR,ONDAN SONRADA MAÇ SATMAYA DEVAM

Avatar
Safak Güngör 8 yıl önce

Yine bir tarbzonlu yine trabzon kökenli oyuncular ligin 2. yarısını görmez...

Avatar
YUHHHH 8 yıl önce

YUH DİYORUM BAŞKA DA BİŞEY DEMİYORUM. YAZIKLAR OLSUN BÜTÜN HEVESİMİZ KURSAĞIMIZDA KALDI . BU TAKIMDAN BİR CACIK OLMAZ. GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ. TRABZONLULARDAN DAHA NE KADAR KAZIK YİYECEĞİZ. BAYBURT ALT LİGE GEÇMİŞ OLSUN.ŞİMDİ Bİ ADAM GELİYOR İKİNCİ YARI 11. SIRADA OLAN TAKIMI 2. YAPIYOR VE SİZ BU ADAMI GÖNDERİYORSUNUZ YAZIKLAR OLSUN İNSANLARIN AKLIYLA ALAY ETMEYİ BIRAKIN .. EĞER BU TAKIMI BİR ÜST LİGE ÇIKARMAK İSTEMİYORSANIZ ONU SÖYLEYİN BİZDE BİLELİM.

Avatar
istatistik 8 yıl önce

kariyere bak 81 galibiyet 79 mağlubiyet bu adam söz konusu bile olamaz.