Bayburt Grup, İlker Erdem'le yollarını ayırdı

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Teknik Direktör İlker Erdem'le yollarını ayırdığını duyurdu.

Bayburt Grup, İlker Erdem'le yollarını ayırdı
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Kulübü Başkanı Hikmet Şentürk, sezon başında takımın başına getirilen İlker Erdem'le yolların ayrıldığını duyurdu. Yönetim kurulu kararı ile bugün İlker Erdem'le ilişiğin kesildiğini açıklayan Şentürk, yeni hoca arayışlarının sürdüğünü belirtti.   

‘Play-off’u başarı saymam" demişti!

Sezon başında takımın başına getirilen İlker Erdem, 18 haftayı göremedi. “Play-off’u başarı saymam’ açıklaması ile işbaşı yapan Erdem, 18. haftayı göremeden takımdan gönderildi.

Geride kalan 17 haftada 19 puan toplayan İlker Erdemli Bayburt Grup, ligde 12. sırada yer alıyordu. Deplasmanda galibiyeti bulunmayan Bayburt Grup’un 7 beraberliği, 5 mağlubiyeti ve 4 galibiyeti bulunuyordu.  
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
59 daki. 69 7 yıl önce

Hedefi olan yönetim Olsa bu adam 6.haftada giderdi. Belli ki hedef yok çok geç kalındı. Sakın gidip Bülent hocaya da teklif yapmasınlar ayıp denen bişey vat taraftar istiyor ama papaz her zaman pilav yemez. Hedefi olan kariyerli bir teknik direktör getirmeleri lazım. Yoksa Bal ligi nde yerimiz zaten hazır.

Avatar
aydın aydın 7 yıl önce

Bayburt Grup, sonuçta biliyoruz ki Bayburtspor' a yaptığın sponsorluğun kulüten çok kendine faydası var.(maddi olarak).Bu yüzden çok havalanma,adam gibi hoca getirin şu takımın başına.Yoksa bırakın küme düşelim.Ne bu,seyirciyi uyuyor mu sanıyorsunuz.Sizin niyetiniz belli;küme düşmesin ama 2.lige de çıkmasın.Zaten takım çokta umrunuzda değil.

Avatar
Sanayi Esnafı 7 yıl önce

Gobeller yönetime girince başarısız sonuçlar alıyoruz.Futbol takımı yönetiminde siyaset olmasın diyeceğim bayburt grup siyasetin kendi.

Avatar
ŞAHİN GÜL 7 yıl önce

SAYIN BAŞKAN 3LIGE CIKILDIGINDAN BU YANA DEVAMLI TEKNIK DIREKTOR DEGIŞIKLIGI OLUYOR. BU BENCE YANLIŞ DEVAM ARZ EDEN EKIPLE CALIŞMAK HEM BAŞARI HEMDE EKONOMIK SURECTE SAGLAMADIM ATMAK UZUN VADEDE ISTEDIGINIZ BAŞARIYI YAKALAR. İNŞALLAH BU DÜŞÜNCELERE UZAK KALMAZSINIZ VE SAYGILARIMI ARZ EDERIM.

Avatar
ali 7 yıl önce

sayın başkan değerli yöneticiler bu hocanın gelmesi zaten yanlıştı başarısı yok adamın öyle hoca getirinki başarılarla dolu kariyeri olan birisi olsun ayıp sıradan insanları sıradan futbolcuları alıp geliyorsunuz sonrası hüsran oturmuş takımı bozarsan böyle olur sonu takım baştan ssona yenilenmeli bu sene geçti iyi hocaa ve iyi transferler sonuca götürür