Bayburt Grup, ikinci devreye galibiyetle başladı

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ligin ikinci yarısına galibiyetle başladı.

Bayburt Grup, ikinci devreye galibiyetle başladı
Bayburt Postası - Gençosman’da Erzin Belediyespor’u ağırlayan Bayburt Grup, rakibini evine eli boş gönderdi.

3. Lig 1. Grup’ta ikinci devre mücadeleleri bugün oynanan maçlarla tamamlandı. Bayburt Grup, ilk yarısını yenik tamamladığı maçın ikinci yarısında 3 gol buldu.

Saat 13.30’da Harun Toplar’ın yönetimiyle başlayan maçın 8. dakikasında rakip golü buldu. Ali Ercan’ın vuruşunda top Bayburt Grup Özel İdare oyuncularına da çarparak filelerle buluştu. Bayburt Grup’un az sayıdaki pozisyondan yararlanamadığı ilk yarının uzatma dakikalarında Erzin Belediyespor’dan Umut Çelik kırmızı kartla oyun dışı kaldı. İlk yarı Erzin Belediyespor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. 

Maçın ikinci yarısında 10 kişi oynayan rakibine karşı daha üstün olan Bayburt Grup, 64’te Güray Gazioğlu ile beraberliği, 78. dakikada devre arasında transfer ettiği Güney Tutcuoğlu ile 2-1 öne geçtiği golü ve uzatma dakikalarında ise Aykut Sarıdoğan’la 3-1 öne geçtiği golü buldu. Karşılaşma temsilcimizin 3-1’lik galibiyeti ile sonuçlanırken, puanını 28’e çıkaran temsilcimiz ligde 7. sıraya yükseldi.

Öte yandan rakip Erzin Belediyespor maça yedek oyuncularından yoksun çıktı. Devre arasında takımda büyük bir revizyona giden Erzin Belediyespor oyuncularının lisanslarında çıkan aksaklıktan dolayı maçta yedek kulübesinden yoksundu.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail 6 yıl önce

Bayburt sporu tebrik ederim güzel maç olmuş yönetimin seyircisine sahip çıkmasını rıca ediyorum eften püften sebeplerle 50 ye yakın seyirci maç esnasında emniyete gidip imza atıyo maça gitmedigine istinaden bu seyirciler bayburt spora gönül veren insanlar 50 kişi için emniyet birimleriyle konuşulup bu seyircileri trübünde yerlerini almalılar sayın büyüklerimden öncelikle sayın valimden ve yöneticilerden bir adım atılmasını rıca ediyorum