Bayburt Grup, iki oyuncuyla sözleşme imzaladı

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, geçen hafta anlaşmaya vardığı forvet oyuncu Oltan Karakullukçu ve savunma oyuncusu Sergen Yılmaz'la sözleşme imzaladı.

Bayburt Grup, iki oyuncuyla sözleşme imzaladı
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, geçen hafta anlaşmaya vardığı forvet oyuncu Oltan Karakullukçu ve savunma oyuncusu Sergen Yılmaz'la sözleşme imzaladı.
 
Kulüp tesislerinde takıma yeni katılan 2 futbolcunun imza töreninde konuşan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk, "Bu oyunculardan ayrı 3 yeni transfer daha yapmıştık. Böylece eksik bölgelerimize transfer komitemiz ve teknik ekibimizin çalışmaları sonucu gerekli olan transferleri takımımıza kazandırdık" dedi.
 
İkinci devre ilk maçında şanssız bir yenilgi aldıklarını belirten Şentürk, "Takımımıza takviye yapmayı düşündük ve 3 yeni oyuncu takviye yapmıştık, şimdi ise BB Erzurumspor'dan forvet Oltan Karakullukçu ile 1,5 yıllık ve Kemerspor 2003'den savunma oyuncusu Sergen Yılmaz ile de 1,5 yıllık sözleşme imzaladık. Takımımızda eksik hissedilirse, o eksik bölgelere yine transfer yapacağız" diye konuştu. 
 
Takımın hedefinin Play-Of’a kalarak ikinci lige çıkmak olduğunu tekrar vurgulayan Şentürk, "Hep birlikte bu hedefimize varacağız, bir olacağız, güçlü olacağız" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.