Bayburt Grup için kritik haftalar başlıyor!

Spor Toto 3. Lig’de son maçında grup liderine mağlup olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Bergama Belediyespor galibiyetiyle tekrar çıkışa geçmenin peşinde.

Bayburt Grup için kritik haftalar başlıyor!
Bayburt Postası - Spor Toto 3. Lig’de son maçında lidere mağlup olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Bergama Belediyespor galibiyetiyle tekrar çıkışa geçmenin peşinde.

Lig'de 25 puan ile 11.sırada yer alan Bayburt Grup için kritik haftalar artık başlıyor. Kümeye de, ilk 5’e de 7 puan uzak olan temsilcimiz 21. hafta aynı puana sahip Bergama Belediyespor’la karşılaşacak.

Tarihi başarı elde ettiği Ziraat Türkiye Kupası’ndan elendikten sonra lige dönen temsilcimiz lider Sakaryaspor’a mağlup olmaktan kurtulamamıştı. Zirve yarışından kopmamak için puan ya da puanlar beklediği Sakarya deplasmanından eli boş dönen Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor evinde ağırlayacağı Bergama Belediyespor’a bileniyor. Ligde en son Sandıklıspor'u sahasında konuk eden temsilcimiz, zorlu 90 dakikayı karşılaşmanın son anlarında bulduğu golle kazanmayı başarmıştı.

Bu galibiyetin ardından kupada Fenerbahçe’ye, ligde Sakaryaspor’a mağlup olan temsilcimiz Bergama Belediyespor maçıyla birlikte artık galibiyet serisine başlamak istiyor. Sıralamada yakın olduğu Bergama Belediyespor’la, ardından 22. Hafta Van BBSK ile karşılaşacak olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, bu maçlardan alınacak galibiyetlerle üst sıralara çıkmayı hedefliyor.

Rakip kolay yemiyor

Rakip Bergama Belediyespor 20 haftanın geride kaldığı grupta en çok beraberliği bulunan 2 takımdan biri iken, kalesinde en az gol gören 6 takımdan biri. 4 haftadır yenilmeyen ve son maçında güçlü Kahramanmaraş BBSK’yı mağlup eden kırmızı lacivertliler temsilcimizle aynı puana sahip. 

15 Şubat Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 13.00'da başlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HASAN 9 yıl önce

BAHADDİN HOCAMIZA VE TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ..