Bayburt Grup fırsat tepti

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor mutlak 3 puan parolasıyla çıktığı Bergama Belediyespor karşısından 1 puanla ayrıldı.

Bayburt Grup fırsat tepti
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor mutlak 3 puan parolasıyla çıktığı Bergama Belediyespor karşısından 1 puanla ayrıldı. Ligde üst sıraları hedefleyen temsilcimiz 10'a yakın net gol pozisyonu yakaladığı maçta Bergama Belediyespor kalecisini geçemedi. Özellikle ilk yarıda 7 net gol pozisyonuna geçit vermeyen Eren Abadanç adeta kalesinde devleşti.

Temsilcimiz puanını 26'ya yükselttiği 21. hafta sonunda hedeflediği üst sıralara yaklaşma fırsatını tepti. İlk 5 sıradaki 3 takımın mağlup olduğu hafta Gençosman'dan beklenen 3 puan çıkmadı.



Saat 13.00'te Gençosman Stadyumu'nda oynanan maçı İlker Güneş, Ali Balsatar, Mustafa Çevik üçlüsü yönetti. Taraftarların tribünleri doldurduğu maçta Bayburt Grup maça çok iyi başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede gol pozisyonuna giren ve baskılı oyunuyla rakibi kendi sahasına hapseden temsilcimiz ilk yarıda tam 7 net gol pozisyonunda rakip kaleciyi geçemedi. 3. dakikada Emre Özgiven'in net pozisyondan yaralanamadığı maçın ilk yarısında temsilcimiz Gökhan'la 3, Emre'yle 2 ve Coşkun ile Anıl'ın girdiği pozisyonlarda Bergama Belediyespor kalecisi Eren Abadanç'ı geçemedi.

İkinci yarıda daha kapalı oynayan ve sürekli hakemi aldatmaya yönelik tavırlar sergileyen Bergama Belediyespor takımına karşı yine atak olan temsilcimiz 50. dakikada Anıl'la, 75'te Gökhan ve 86'da İbrahim Kongur'la golü kaçıran taraf oldu. Maç 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Taraftardan hakeme tepki

Öte yandan maç boyunca uyum içerisinde attıkları tezahüratlarla dikkat çeken Forza Gadalar ve Kurukafalar taraftar grupları rakip ceza sahası içerisinde yaşanan ve penaltı tartışmalarına neden olan 2 ayrı pozisyonda Bergama lehine karar veren maçın hakemi İlker Güneş'e tepki gösterdi.

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, AK Parti İl Başkanı ve Bayburt Grup Asbaşkanı Hakan Kobal, Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Kulübü Başkanı Hikmet Şentürk, Bayburt İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi'nin de takip ettiği maçı yaklaşık 2 bin 500 taraftar izledi.

21. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Bayburt Grup Özel İdare  - Bergama Belediyespor: 0-0 
Anadolu Üsküdar 1908 - Kayseri Şekerspor: 4-3        
İstanbul Güngörenspor - Etimesgut Belediyespor: 1-3        
Ankara Demirspor - Sakaryaspor: 1-0            
Kahramanmaraş BBSK - Van BBSK: 1-2           
Orhangazispor - Beylerbeyi: 1-0            
Silivrispor - Balçova Yaşamspor: 2-0            
BB Erzurumspor - Sandıklıspor: 1-1            
Erzin Belediyespor - Ayvalıkgücü Belediyespor: 4-2     





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kocayusuf 9 yıl önce

Durmak yok sowh devam yazık bu memelekete yazık taraftara kim hesap vercek bunu söyleyin bakalım resim çektirmekle bu işler olmuyo bu transferleri kim yaptıysa yazıklar olsun hesap versin

Avatar
İdris DAŞTAN 9 yıl önce

Yaza yaza usandım, bu takıma adam gibi bir forvet lazım. Takım forvetsiz oynuyor. Bu transferleri kim yaptı Allah aşkına yazık paralara, yoksa birilerine para mı kazandırıldı. Bu takımı yönetenler hiç mi görmüyor durumu. Keşke Kazım dursaydı hiç olmazsa duran toplardan gol atardı. Bu kadar transfer yapıldı ne değişti soruyorum teknik heyete? Yazık, yazık.

Avatar
taraftar 9 yıl önce

gazeteci futbolcuya taktik verirse olacagı budur statta taktik akıl ve emir vermedigi insan yok bu kadar toptan anlayan insan varken o neden her ...... karışıyo karıştıttırılıyor anlayamadım. Bunlara kalan bayburtspor yerinde saymaya devam eder.

Avatar
futbolsever @taraftar 9 yıl önce

Bir futbol takımı ancak bu kadar kötü futbol oynar, işin enteresan tarafı bu kadar kötü oynayan bir futbol takımında bir tane bayburtlu futbolcu yok, bayburtta antrönörlük yapanlar bu takıma bugüne kadar bir futbolcu yetiştirip verememişlerse, bu memlekette futboldan anlayan yoktur demektir, yazık bu taraftara