Bayburt Grup eksik ama umutlu

Sezona yeni bir hoca ve yeni bir kadro ile başlayacak olan Bayburt Grup, ikinci hazırlık maçında Gümüşhanespor ile karşılaştı.

Bayburt Grup eksik ama umutlu
Bayburt Postası - Sezona yeni bir hoca ve yeni bir kadro ile başlayacak olan Bayburt Grup, ikinci hazırlık maçında Gümüşhanespor ile karşılaştı. 15 kişilik dar kadrosu ile sezon hazırlıklarına Erzurum kampı ile başlayan Bayburt Grup, burada 1461 Trabzon ile yaptığı hazırlık karşılaşmasından 3-0 yenik ayrılmıştı. 

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek olan Bayburt Grup'un bugünkü rakibi ise 2. Lig Beyaz Grup takımı Gümüşhanespor oldu.

Karşılaşma, maç saatinden 1 saat önce bastıran şiddetli yağmur yağışı sonrası sulu bir zeminde oynandı.

Gençosman Stadyumu’nda, saat 17:30’da başlayan karşılaşmanın genelinde atak taraf olan Bayburt Grup, 55. dakikada İbrahim Kongur’un attığı golle 1-0 öne geçerken, 65. dakikada Ali Gündoğdu’nun attığı gol ile sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Bayburt Grup'un yeni teknik patronu Erdal İşkar ve Gümüşhanespor'un yeni hocası eski milli yıldız Fatih Akyel'i karşı karşıya getiren karşılaşmada, Bayburt Grup hücum pozisyonları ile Gümüşhanespor ise defansif başarısı ile dikkat çekti.

Gümüşhanespor'un başına geçen eski milli yıldız Fatih Akyel'e ise maç sonunda taraftarların ilgisi vardı. Fotoğraf isteklerine olumlu karşılık veren Akyel, keyifli bir görüntü verdi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.