Bayburt Grup durmuyor, 4'te 4 yaptı!

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Kütahya deplasmanını da kayıpsız geçti.

Bayburt Grup durmuyor, 4'te 4 yaptı!
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Kütahya deplasmanını da kayıpsız geçti. Spor Toto 3. Lig 3. Grup'un 24. haftasında Tavşanlı Linyitspor deplasmanına konuk olan Bayburt Grup, 90 dakikayı tek golle geçmesini bildi. Temsilcimize galibiyeti getiren golü 35. dakikada Murathan buruş kaydetti.



Tavşanlı Ada Stadı'nda saat 13.30'da Ömer Murat Ülger,  Hüseyin Otyakmaz ve Tolga Dede üçlüsünün yönetimiyle başlayan maç çekişmeli geçti. Her iki takımın seyir zevki yüksek bir futbol sergilediği maçta temsilcimize galibiyeti getiren golü devre arasında transfer edilen takıma güç katan Murathan Buruş attı. 35. dakikada duran toptan gelen ortaya kafayla yükselen Murathan Buruş Topu filelerle buluşturdu. Her iki takımın gol pozisyonlarına girdiği maç 1-0 Bayburt Grup'un üstünlüğüyle sona erdi.  

4'te 4 yaptı, kendi rekorunu kırdı

Öte yandan 21. haftada Körfez İskenderunspor'la başlayıp, deplasmanda Dersimspor'un yenilmezliğine son veren Bayburt Grup, geçen hafta ise evinde Manavgatspor'u eli boş göndermişti. Kütahya deplasmanında Tavşanlı Linyitspor'u da geçen Bayburt Grup, 4. haftayı da galip tamamlarken, 3. Lig tarihinde 4 hafta üst üste ilk kez kazanmış oldu. Play-off hedefine emin adımlarla giden temsilcimiz aldığı galibiyetle puanını 36'ye yükselterek ligde 6. sıraya yükselirken, Tavşanlı Linyitspor ise 20 puanla düşme hattında yer aldı. 

Ligde 24. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle

Tavşanlı Linyitspor - Bayburt Grup Özel İdare: 0-1
Çatalcaspor - Kastamonuspor 1966: 1-1
Manavgatspor - Gölcükspor: 1-1
Sandıklıspor - Çorum Belediyespor: 1-2
Dardanelspor - 24 Erzincanspor: 2-1
Çine Madranspor - Van BBSK: 1-0
Dersimspor - Niğde Belediyespor: 2-2
Körfez İskenderunspor - Darıca Gençlerbirliği: 2-2
Batman Petrolspor - Bergama Belediyespor: P-P


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sea 8 yıl önce

Harikasiniz

Avatar
Taraftar 8 yıl önce

Ilk devre 4 mac 7 puan ikinci devre 5 mac 12 puan ayaginiza šavli