Bayburt Grup, deplasmanda gülüyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta 14. hafta mücadeleleri tamamlandı. Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Çorum deplasmanında Çorum Belediyespor'la karşılaştı.

Bayburt Grup, deplasmanda gülüyor
Bayburt Postası - Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta 14. hafta mücadeleleri tamamlandı. Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Çorum deplasmanında Çorum Belediyespor'la karşılaştı. Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu'nun göreve gelmesiyle birlikte 6 puan toplayarak yükselişe geçen, 13. hafta mücadelesinde ise lider Kastamonuspor'a takılan Bayburt Grup, zorlu Çorum deplasmanından 3 puanla ayrıldı.

Dr. Turhan Kılıççıoğlu Stadyumu'nda saat 13.30'da başlayan maçı Hüseyin Yıldırım, Barış Önal ve Emin Barlas üçlüsü yönetti. Maça iyi başlayan ve evsahibi Çorumspor'dan daha dinç bir görüntü çizen Bayburt Grup, kendisine galibiyeti getiren golü maçın 31. dakikasında buldu. Ali Koçak'ın ortaladığı topa ceza sahası içinde iyi yükselen İbrahim Kongur kafa vuruşu ile topu ağlarla buluşturdu. Bu gol aynı zamanda skoru da belirleyen gol oldu. 

6 sarı, 2 kırmızı kart var

Öte yandan oldukça sert geçen maçta 6 sarı kart, birde kırmızı kart çıktı. Bayburt Grup'ta 18'de Erçin, 39'da Yener, 53'te Yunus Emre Eserdi, 87'de Çağdaş Topal ve 90'da Hakkı Helvacı sarı kart gördü. Çorum Belediyespor'da ise 39'da Uğur Bulut, 80'de Eşref Korkmazoğlu sarı kart gören isimler olurken, 75'te Eray Eren direk, 90'da ise Uğur Bulut ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyunj dışı kaldı.   

Ligde 14. hafta toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Çorum Belediyespor - Bayburt Grup Özel İdare: 0-1
Çatalcaspor - Dersimspor: 3-0
Bergama Belediyespor - Darıca Gençlerbirliği: 2-1
Sandıklıspor - Manavgatspor: 1-2
Kastamonuspor 1966 - Gölcükspor: 1-3
Dardanelspor - Tavşanlı Linyitspor: 1-0
Çine Madranspor - Körfez İskenderunspor: 1-0
Van BBSK - Niğde Belediyespor: 0-0
Batman Petrolspor - Beylerbeyispor: 1-0


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ersoy Özbek 8 yıl önce

Takım yenildiği Zaman yorum yazmak için sıraya giren zatı muhteremler yendiği Zaman yorum yazmak zorunuzamı gidiyor