Bayburt Grup, Çanakkale'de de mağlup

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Çanakkale'den eli boş dönüyor.

Bayburt Grup, Çanakkale'de de mağlup
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Çanakkale'den eli boş dönüyor. Geçtiğimiz hafta evinde evinde mağlup olduktan sonra 6. hafta maçında Dardanelspor'a konuk olan temsilcimiz öne geçtiği karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldı. 1 penaltı kararı ve kırmızı kartın çıktığı maçta Bayburt Grup, 1-1 berabere devam eden karşılaşmanın son 20 dakikasını 10 kişiyle tamamladı. 

Çanakkale 18 Mart Stadı'nda bugün saat 20.00'da başlayan maçı Murat Orhan yönetti. Karşılaşmada ilk gol 17'de geldi. Bayburt Grup, Fatih Arat'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra baskısını artıran ev sahibi ekip, Özer Kutlu ile 1-1'i buldu. Maçın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya hakem Murat Orhan'ın kırmızı kart ve penaltı kararı damga vurdu. İbrahim Kongur 73'te çift sarı kartla oyun dışı kaldı. Rakibi karşısında 10 kişi kalan temsilcimiz baskıya fazla dayanamadı ve 82'de 2-1 geriye düştü. Maçın hakeminin bir pozisyon sonrası penaltı noktasını göstermesi üzerine topun başına geçen Özer Kutlu kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. Karşılaşmada son gol 90'da geldi. Skoru 3-1'e getiren golü Uğur Parlak kaydetti.

3. Lig 3. Grup'ta 6. hafta alınan sonuçlar ve oluşan puan durumu şöyle: 


*


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sporcu 9 yıl önce

bence bu takımda ne disiplin nede taktik anlayışı var hoca takımı sadece seyridiyor yazık nasıl transfer bunlar

Avatar
Safak Güngör 9 yıl önce

Bu hoca yaramazzzz... Kaldığı müddetçe küme düşme şansımız yüksek.

Avatar
murat ali 9 yıl önce

takımda bır vurdum duymazlık umursamızlık var sankı hacı babanın tekkesınde gıbıler !!! sezon ortasında gıdecek topcu cookkkkk !!!