Bayburt Grup, Bursa deplasmanında galip

Bayburt Grup, 25. hafta karşılaşmasında Bursa deplasmandan 3 puan çıkardı.

Bayburt Grup, Bursa deplasmanında galip
Bayburt Postası - Bayburt Grup, 25. hafta karşılaşmasında Bursa deplasmandan 3 puan çıkardı. Lig başından bu yana deplasmanda iyi sonuçlar alamayan ve geride kalan haftalarda yalnız 1 deplasman galibiyeti bulunan Bayburt Grup, ikinci deplasman galibiyetini Karacabey Birlikspor karşısından aldı.  

Saat 13.30’da M. Fehmi Gerçeker Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Özgür Sepin, Ahmet Oğuz Yılmaz ve Arda Darcan üçlüsü yönetti.

Son haftalardaki iyi futbolunu Karacabey Birlik karşısında da sürdüren Bayburt Grup, maçın ilk yarısını 41. dakikada Hasan Gündoğdu’nun attığı golle 1-0 önde tamamladı.

Maçın ikinci yarısının 50. dakikasında Batuhan Er’in attığı golle durumu 2-0’a getiren Bayburt Grup, 58. dakikada kalesinde gol gördü. Alim Harlak attığı golle aradaki farkı 1’e indirdi ve ev sahibi ekibin umutlarını yeşertti. Dakikalar 67’i gösterdiğinde sahneye yine Batuhan Er çıktı. Batuhan’ın attığı golle durum 3-1’e geldi. 90 dakika Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un 3-1 galibiyetiyle tamamlandı. Puanını 36'ya yükselten Bayburt Grup, 8. sıradaki yerini korudu. Bayburt Grup, 26. hafta karşılaşmasında ligin en güçlü takımlarından biri olan Kocaelispor’u Gençosman’da ağırlayacak. 

25. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar şöyle:

Karacabey Birlikspor - Bayburt Grup Özel İdare: 1-3
Cizre Spor - Kızılcabölükspor: 1-0
Ankara Demirspor - Kozan Belediyespor: 3-1
Gölcükspor - Beylerbeyi: 2-1
Manavgatspor - Kartalspor: 2-2
Kütahyaspor - Kocaelispor: 1-2
Tekirdağspor - Sancaktepe Belediyespor: 1-1
Erzin Belediyespor - Çorum Belediyespor: 1-0
Van BBSK – Altay: 2-2

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
david 7 yıl önce

yaşa bayburt beter ol beylerbeyi ank.demir bizden 6 puan aldı o 6 puan olsa 42 eder inşAllah aramayız o 6 yı