Bayburt Grup bir var bir yok

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta 21. hafta maçları bugün oynandı. Deplasmanda Erzin Belediyespor ile karşılaşan temsilcimiz eli boş döndü.

Bayburt Grup bir var bir yok
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Spor ligin ikinci yarısında ikinci mağlubiyetini aldı. Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta 21. hafta maçları bugün oynandı. Deplasmanda Erzin Belediyespor ile karşılaşan temsilcimiz eli boş döndü.

Hakem Sercan Murat Gündüzler'in yönettiği karşılaşma saat 13.00'da başladı. Karşılaşmada tek gol ilk yarıda geldi. Maçın 22. dakikasında Umut Koray Öz’ün attığı golle öne geçen ev sahibi takım karşılaşmayı 1-0 kazandı. Bayburt Grup, bu sonuçla ligde 12. sıraya geriledi.

Öte yandan bu sezon istikrarsız bir performans gösteren Bayburt Grup, 21 haftanın geride kaldığı ligde henüz iki maç üst üste kazanamadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
59 daki 69 7 yıl önce

Van maçını alamazsalar bayburt taki kardeşlerimin ne yapması gerektiğini yazmaya gerek yok.

Avatar
kacisoyunlari 7 yıl önce

Niye bir var bir yok... ? http://www.ledekranistanbul.com/