Bayburt Grup Antalya deplasmanında

Hafta içinde Ziraat Türkiye kupasına Düzyurtspor karşısında ilk maçta veda eden Bayburt Grup, artık sadece lige kenetlenmiş durumda.

Bayburt Grup Antalya deplasmanında
Bayburt Postası - Lige 2 galibiyet ve 1 beraberlik ile başlayan Bayburt Grup, Manavgatspor ile oynayacağı 4. hafta karşılaşması için Antalya deplasmanında. Hafta içinde Ziraat Türkiye kupasına Düzyurtspor karşısında ilk maçta veda eden Bayburt Grup, artık sadece lige kenetlenmiş durumda. 

7 puanla grupta 4. sırada olan Bayburt Grup, 4 puanla 11. sırada yer alan Manavgatspor ile karşılaşacak. Manavgatspor, şu ana kadar oynadığı 3 karşılaşmadan 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ayrıldı. 

Bayburt Grup son antremanını yaptı

Bayburt Grup, Manavgatspor karşılşaması öncesinde son antremanını Antalya Maya World Otel'de yaptı. Bayburtlu otel sahiplerinin misafirliğinde gerçekleşen antreman sonrası Bayburt Grup, maç saatini beklemeye başladı. 

Manavgat Evren Seki Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın başlama saati ise 16.30.

Detaylar Bayburt Postası'nda olacak... 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.