Bayburt Grup, Ahmet Üner'i renklerine bağladı

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, bir oyunuyu daha renklerine kattı.

Bayburt Grup, Ahmet Üner'i renklerine bağladı
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, bir oyunuyu daha renklerine kattı. Sezona teknik direktör İlker Erdem taranferiyle giren Bayburt Grup, transfer çalışmları kapsamında Etmesgut Belediyespor'dan Ahmet Üner'i renklerine bağladı. 

Geçtiğimiz yıl 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden ve sezonu şampiyon bitiren Etimesgut Belediyespordan Ön Libero Ahmet Üner ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Başkanı Hikmet Şentürk, "Teknik sorumlumuzun listesinde olan 2 futbolcu ile imzaları atmış ve bu sezon bir kolej takımı oluşturma amacıyla kadromuza hedefimizdeki Ahmet Üneri’de katmış olduk. Hedefi olan bir takım savaşan, tam bir kolej takımı kurmak için transferlerimiz devam edecek. Yeni transferimiz takımımıza hayırlı olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Timur Keskin 8 yıl önce

Çorum Belediyespor, Etimesgut'tan kanat oyuncusu Erkut Başkaya ile Dardanelspor’dan sağ bek Ufuk Arslan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Avatar
Timur Keskin 8 yıl önce

Çorum Belediyespor, Tire 1922’den stoper Ahmet Köseoğlu ile Körfez İskenderunspor’dan golcü futbolcu Burak Gündoğdu ile sözleşme imzaladı.