Bayburt Grup, 5 ismi renklerine bağladı

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 5 oyuncuyla sözleşme imzaladı.

Bayburt Grup, 5 ismi renklerine bağladı
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 5 oyuncuyla sözleşme imzaladı. Devre arasına girmeden önce takımın başına teknik direktör Semih Tokatlı’yı getiren Bayburt Grup, teknik heyetin istekleri doğrultusunda transferleri gerçekleştiriyor.



İkinci yarıda üst sıraları hedefleyen Bayburt Grup, dün 2, bugün ise 3 oyuncuyla sözleşme imzalayarak devre arasındaki transfer sayısını 5'e çıkardı. Tokatspordan orta saha forvet arkası Eren Özen ve forvet Eren Görür'le sezon sonun kadar, Kastamonuspor 1966’dan forvet Batuhan Er ile 1,5 yıllık, Tuzlaspor’dan orta saha Baran Yardımcı’yla 1,5 yıllık ve Kastamonuspordan Aykut Sarıdoğan ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Genel Kaptanı Yaşar Kobal, hedefi olan bir takım oluşturmak için 5 oyuncuyu daha renklerine bağladıklarını söyleyerek,  “Yeni transferlerimiz takımımıza hayırlı olsun. Teknik heyetin istekleri doğrultusunda yeni transferlerimiz olacak” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
başka resim mi yoktu 7 yıl önce

gobal mı yapmış bu transferleri hiç güleceğim yoktu onlar piyon sadece orada o iyi tatil yapsın beleşten