Bayburt Grup, 2 oyuncuyla anlaştı

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Payasspor'lu iki oyuncuyu renklerine kattı.

Bayburt Grup, 2 oyuncuyla anlaştı
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Payasspor'lu iki oyuncuyu renklerine kattı. Payasspor eski teknik direktörü İlker Erdem'le anlaşan Bayburt Grup, Payasspor'dan ön libero ve sol bek mevkilerine transfer yaptı.

Ön libero Koray Kurt ve sol bek Vehbi Furkan Yıldırım ile 1 er yıllık sözleşme imzalayan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk, "Teknik sorumlumuzun listesinde olan iki futbolcu ile imzaları atmış ve bu sezon bir kolej takımı oluşturma amacıyla kadromuza dahil ettik. Hedefi olan bir takım savaşan, formasını terinin son damlasına kadar ıslatan oyuncularla tam bir kolej takımı kurmak için transferlerimiz devam edecek. Yeni transferlerimiz takımımıza hayırlı olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Av 8 yıl önce

1.Amblem değişecek. Hilal li, kaleli güzel bir amblem yapılacak. 2. Stat elden geçirilecek. Kale arkalari tribünler duzenlenecek. Boyasiz alanlar boyanacak. Deplasmana gelen rakip takıma girişten itibaren bir korku salinacak. 3. Kadro ve teknik ekip korunarak yerinde takviyeler yapilacak. 4. Taraftar grupları maçlarda tek bir agizdan bagiracak. 5. Seneye maclar Bayburt belediyesi tarafindan youtube dan verilecek. BUNLARI YAPALIM 2 SENE SONRA PTT 1.LIG Takımın adı Bayburt grup Gençlikspor olacak. Olmalı. Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor nedir ya. Olabilirse BAYBURTSPOR olsun. Bayburt Grup 1973 olsun. Adam gibi bir şey yapın.

Avatar
nazım 8 yıl önce

biz hala bu Trabzon sevdasından kurtulamadık. nerede basit topçular, nerede maç satanlar varsa getirir bizlere kakalarlar.

Avatar
Gurbetciler 8 yıl önce

Bülent Topuzoglu Hoca`nin, gecen sezon ligin ikinci yarisinda yaptiklari ortadayken Bülent hocayi göndermek cok ayip olmus en hafif tabirle.Eger kendisi gitmekte israr ettiyse orasi baska.En azindan yaptiklari icin tesekkür edilmeliydi bu sehir adina.Saskinligimi atamadim ve gercekten üyüldüm-üzüldük!

Avatar
Ersoy 8 yıl önce

Bülent hoca bekadada İT beslemiş memlekette bukadar olduğu zannetmiyordum

Avatar
B t 8 yıl önce

İtten bile gurur vardır sende oda yok sen ancak gidenin arkasından konuşursun yüzüne cesaretin yok sana tavsiyem beni konuşturma senin ne kadar adam olduğunu soylettirme