Bayburt diye yazılır, Şampiyon diye okunur!

Şampiyonluk için 1 puanın yettiği maçta Bayburt Grup Özel İdarespor gol olup yağdı...

Bayburt diye yazılır, Şampiyon diye okunur!
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, şampiyonluğunu ilan etti.  2013-2014 futbol sezonuna profesyonel lig hasretine son verme parolasıyla başlayan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, evinde ağırladığı Kalkanderespor karşısında aldığı farklı galibiyetle play-off mücadelesine şampiyon olarak katılmaya hak kazandı.

BAL Ligi 1. Grupta 24. Hafta mücadeleleri tamamlandı.  Saat 13.30’da Gençosman Stadyumu’nda başlayan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor- Kalkanderspor maçını Osman Sarı, Ahmet Güdül ve Ozan Andıç Göral yönetti.

İlk yarı 3 gol birden


Taraftarların “Şampiyon Bayburtspor” tezahüratlarıyla başlayan maçın ilk yarım saatlik bölümü orta saha mücadelesine sahne oldu. 30. dakikadan itibaren ataklarını sıklaştıran temsilcimiz Recep Serkan’la 2 gol pozisyonundan yararlanamadı. Dakikalar ilerledikçe maça ağırlığını koyan sarı lacivertliler ilk golü yıldız oyuncu Kazım Şeker’in ayağından buldu. 35. Dakikada Fatih Şeker ortasında topla buluşan Kazım Şeker topu ağlarla buluşturdu. 1-0

Golün ardından taraftarın da coşkulu desteğini arkasına alan temsilcimiz 42. dakikada Erçin’le bir daha güldü.  Ceza sahası dışında topla buluşan Erçin, sert bir vuruşla topu kalecinin uzanamayacağı köşeye bıraktı. 2-0

İlk iki golle rakibe karşı üstünlüğünü kabul ettiren temsilcimiz ilk yarı tamamlanmadan bir gol daha buldu. Sol taraftan Süleyman’ın ortasında ceza sahası çizgisinde topun gelişine vuran gole imza Fatih Tüfek ve müthiş bir gole imza attı. Taraftarların da ayakta alkışladığı gol de top 90’a gitti. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarı rakip takım Kalkanderespor’un bulduğu golle başladı. Noğman Mumcu’yla 54’üncü dakikada skoru 3-1’e getiren konuk takım etkili olmaya çalıştığı bu dakikalarda bir kez daha 3 farklı geriye düştü. Konuk takımın attığı golden 2 dakika sonra Recep Serkan Çetintaş’la 4-1’i bulan sarı lacivertliler, karşılaşmanın 89’uncu dakikasında  da Şükrü Can Gündem’in attığı golle skoru ilan etti: 5-1



Play-off 2. tur garanti!

İlk 5 sırayı paylaşan takımların play-off iddiasının devam ettiği BAL Ligi 1. Grup’ta, geçtiğimiz hafta play-offa 1. Turdan katılmayı garantileyen Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 24. hafta Kalkanderespor karşısında aldığı galibiyetle play-offa 2. Turdan katılmayı garantiledi. Puanını 58 yükselten sarı lacivertliler bir başka deyişle grup şampiyonluğunu ilan etti.



Play-off karşılaşmaları

2013–2014 Sezonunda Bölgesel Amatör Lig’den TFF 3. Lig’e toplam 9 takım yükselecek. Gruplarında birinci ve ikinci olan 22 takım play-off müsabakaları oynamaya hak kazanacak. 2 tur üzerinden oynanacak play-off müsabakalarının 1. turuna gruplarında ikinci olan 11 takım katılıyor.

11 takım arasında yapılacak eşleşme kurasına göre 8 takım birbirleriyle eşleştikten sonra kalan 3 takım müsabaka oynamaksızın bir üst tura yükselecek.

1. tur müsabakaları Amatör İşler Kurulu tarafından belirlenen tarafsız grup merkezlerinde tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Bu müsabakaların galibi olan 4 takım ve müsabaka oynamaksızın bir üst tura yükselen 3 takım 2. tur müsabakasını oynamaya hak kazanacak.

BİR MUHTEŞEM KAREOGRAFİ ŞOV DA FORZA GADALAR'DAN! 
Haber detayı için tıklayın...






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.