Bayburt Belediyespor yeniden BAL Ligi'nde

Konursuspor BAL Ligi'ne veda etti.

Bayburt Belediyespor yeniden BAL Ligi'nde
Bayburt Postası - Konursuspor BAL Ligi'ne veda etti. Geçtiğimiz yıl BAL Ligi 2. Grup'u sonuncu olarak tamamlayan ve ligden düşen Bayburt Belediyespor'un yerine Bölgesel Amatör Lig'e yükselen Konursuspor ilk kez yükseldiği ligde başarısız oldu. Ligden düşen Konursuspor'un yerine BAL Ligi'ne tekrar Bayburt Belediyespor yükseldi. 

2015-2016 futbol sezonunda Bayburt Amatör Ligi'ni şampiyon tamamlayan ve önceki yıllarda iki kez daha BAL Ligi'ne yükselip tekrar amatöre düşen Bayburt Belediyespor bir kez daha ilimizi temsil etmeye hak kazandı.  

Öte yandan Bölgesel Amatör Lig'e bu yıl yükselen ve ligde kalıcı olmayı hedefleyen Konursuspor umduğunu bulamadı. Ligde oynadığı 25 karşılaşmada 19 mağlubiyet ve 3 beraberlik gören Konursuspor sadece 3 karşılaşmadan ise galip ayrıldı. Konursuspor ligdeki son maçını haftasonu oynayacak. Konursuspor 17 Nisan Çarşamba günü saat 14.00'te 1 Nolu Semt Sahası'nda Aşkale Belediyespor'u ağılayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HAKAN 8 yıl önce

Şimdi fetheder bal ligini....

Misafir Avatar
:)))))) 8 yıl önce @HAKAN

EYİ DEDİN GERİDEN FETHEDER..

Beğenmedim! (0)
Avatar
hakkı 8 yıl önce

Niye zorumuza gitsin ki...Herkes hayatından memnun sen gider 10 tane gol yersin gülerek destek olmadılar dersin, 6 puan toplarsın başarı sayarsın...Sen bu şekilde hayatından memnun isen bizde sıkıntı yok...Ama kusura bakma bu sefer işkurdan para alıp hava atamıyacaksın,herkes memlekette kimin ne yaptığını çok iyi biliyor...Geçmiş yıllarda egonuz için 35 yaş ortalamasıyla maçlara çıktınız aranıza kimseyi kabul etmediniz çark bozulmasın biz rahat rahat yiyip içelim...Bu sefer inşAllah sayın başkanımız önceki yıllarda göremediklerini bu sefer görür....

Avatar
Varijnali 8 yıl önce

Yok yok hakki en cok senin zoruna getmis galiba yazdiklarina bakilirsa..

Avatar
varıjnalı 8 yıl önce

ne oldu zorunuzamı getti..

Avatar
murat ali 8 yıl önce

bal lıgınde hıc takım olmasın daha ıyı..

Avatar
HAKKI 8 yıl önce

Sayın varijnalı efendi benim ne zoruma gitsin...Konursu köy takımı olmasına ragmen sizden daha başarılı ve bayburttaki futbolcu gençlere daha cok sahip çıktı...Keşke playof oynasaydında boyunu görseydim...Zaten amatörde 3,5 tane takım kaladı neyin peşindesin..

Avatar
Varijnali 8 yıl önce

Iyide mutlusporun bal ligine gidecek gucu yokki zaten hakki sen neyin pesindesin...

Avatar
arif emre aktaş 8 yıl önce

haberde yanlışlık var.2015 2016 futbol sezonu bal liginin altıncı sezonudur.bal ligi altı sezondur oynanıyor.bu altı yıl içinde bayburtu 3 kez belediyespor 2 kez bayburt grup il özel idare 1 kez de konursuspor temsil etmiştir.seneye belediyespor birkez daha temsil ederek 4.kez temsil edecek.