Bayburt Belediyesi'nden Kop Kayak Merkezi'ne ücretsiz otobüs

Bayburt Belediyesi, kentin turistik merkezi Kop Dağı Kayak Merkezi’ne ücretsiz otobüs kaldırıyor.

Bayburt Belediyesi'nden Kop Kayak Merkezi'ne ücretsiz otobüs
Bayburt Postası - Bayburt'un kış turimine yönelik tek merkezi konumundaki Kop Dağı Kayak Merkezi sezonu geç de olsa açtı. 

Üç haftadır kayakseverleri ağırlayan tesislere ulaşım ise başlı başına bir sorundu. Bayburt Belediyesi bu sorunu ortadan kaldırmak için Cumartesi ve Pazar günleri Kop Kayak Merkezi’ne taşıma hizmeti vermeye başladı. Ücretsiz olarak hizmete sunulan otobüs Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere saat 9.00’da Bayburt Saat Kulesi önünden hareket ediyor. 



Hafta sonu yoğunluğu

Öte yandan Kop Dağı Kayak Merkezi hafta sonları dolup taşmaya başladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrönerlerince verilen kursların yanı sıra kayakseverler ve doğa tutkunlarının ilk adresi olan Kop Kayak Merkezi'nde, teleferik hizmeti ise ücretsiz.

 

Anahtar Kelimeler:
Kop Kayak Merkezi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.