Bayburt Atlı Spor işi zora soktu!

Bugün Sivas Önder Atlı Spor Kulübü ile karşı karşıya gelen temsilcimiz sahadan 5-2'lik mağlubiyetle ayrıldı ve büyük bir şaşkınlık yaşattı. İşte detaylar...

Bayburt Atlı Spor işi zora soktu!
Bayburt Postası - Kütahya grubunda yer alan temsilcimiz Bayburt Atlı Spor Kulübü, ilk karşılaşmada grubun favorisi olan Erzurum'u geçmiş, aldığı flaş skorla adeta yarı finale göz kırpmıştı. Bugün Sivas Önder Atlı Spor Kulübü ile karşı karşıya gelen temsilcimiz sahadan 5-2'lik mağlubiyetle ayrıldı ve büyük bir şaşkınlık yaşattı.

Hakemlere isyan eden Bayburt Atlı Spor Kulübü sporcuları, "Bugün hakemler bizi adeta yaktı! Sahada garip şeyler oldu!" yorumlarında bulundu.

Grubun diğer karşılaşmasında ise Erzurum, Erzincan'ı geçerken, yarı final için tüm planlar yarın oynanacak karşılaşmalara kaldı. Hatta yarın, yarı finalisti averaj belirleyecek.

PROGRAM

6 Eylül 2015, Pazar, 10.00
Bayburt Atlı Spor Kulübü
Erzincan Safari Atlı Spor Kulübü

6 Eylül 2015, Pazar, 16.00
Erzurum Yenişehir Atlı Cirit Spor Kulübü
Sivas Önder Atlı Spor Kulübü

Detaylar Bayburt Postası'nda olacak...
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.