Bayburt Atlı Spor finalde kaybetti!

Antalya’nın Alanya ilçesi’nde ilk kez düzenlenen Atlı Cirit 1. Lige Çıkma D Grubu müsabakaları sona erdi.

Bayburt Atlı Spor finalde kaybetti!
Bayburt Postası - Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından Alanya Belediyesi'nin ev sahipliği ile Milli Egemenlik Plajı'nda düzenlenen Atlı Cirit 1. Lige Çıkma D Grubu müsabakaları sona erdi. Son gün gerçekleşen müsabakalarda Uşak Binicilik Atlı Spor Kulübü yarıştan çekilen Kocaeli Hünkar 1453 takımını hükmen yendi.

İlk iki maçında Uşak ve Kocaeli takımlarını farklı skorlarla geçen Bayburt Atlı Spor Kulübü finalde ise önde götürdüğü maçı son anlarda 1,5 puanla verdi. Erzurum Ilıca Termal takımı +26 puan ile +24,5 puan alan Bayburt Atlı Spor Kulübünü yendi. Plajda 3 gün boyunca devam eden müsabakaların sonunda birinci Erzurum Ilıca Termal takımı, ikinci Bayburt Atlı Spor Kulübü, üçüncü Uşak Binicilik Atlı Spor Kulübü ve dördüncü Kocaeli Hünkar 1453 takımı oldu.

Dereceye giren sporculara kupalarını Atlı Cirit Asbaşkanı Mehmet Özgül, Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur ve Alanya Gençlik Hizmetleri Spor Şefi Sami Açıkalın verdi.

Arif Köprücü'den Başkan Memiş'e teşekkür

Şampiyonaya çok iyi bir performans sergilediklerini ve Bayburt'u hak ettiği gibi temsil ettiklerini söyleyen Bayburt Atlı Spor Kulübü Başkanı Arif Köprücü, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş'e teşekkür etti. Köprücü, "Başkanımız Mete Memiş turnuvanın ilk gününden itibaren takımımıza her anlamda büyük destek verdi. Kulübüm ve oyuncularım adına kendisine teşekkür ediyorum" dedi.  


Anahtar Kelimeler:
Bayburt Atlı Spor Kulübü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.