Bayburt Amatör Lig'de 2. Hafta heyecanı

Bayburt Amatör Ligi  ikinci hafta karşılaşmaları bugün oynanan maçların ardından sona erdi. Dünkü maçlarda Belediyespor Mutluspor engelini 6-0 gibi flash bir skorla, Özel İdarespor’da Demirözüspor’u 2-1’le geçmişti. Bugün henüz ligin 2. haftası olmasına rağmen, daha önce programda Gençosman Stadyumunda oynanacağı açıklanan karşılaşmalar 1. Nolu Semt Sahasına alındı. Hafta içerisinde yağan yağmurların zemine zarar verdiği ve çimin bakıma alındığı yönündeki açıklama, takımları toprak zemine mahkum etti. Ligin ikinci haftasında yeni lider Belediyespor oldu. Demirözü, Arpalı, Mutlu ve Akşar henüz puanla tanışamadı.

Bayburt Amatör Lig'de 2. Hafta heyecanı

Bayburt Amatör Liginde 2. Hafta heyecanıBayburt Amatör Ligi  ikinci hafta karşılaşmaları bugün oynanan maçların ardından sona erdi. Dünkü maçlarda Belediyespor Mutluspor engelini 6-0 gibi flash bir skorla, Özel İdarespor’da Demirözüspor’u 2-1’le geçmişti. Bugün henüz ligin 2. haftası olmasına rağmen, daha önce programda Gençosman Stadyumunda oynanacağı açıklanan karşılaşmalar 1. Nolu Semt Sahasına alındı. Hafta içerisinde yağan yağmurların zemine zarar verdiği ve çimin bakıma alındığı yönündeki açıklama, takımları toprak zemine mahkum etti. Ligin ikinci haftasında yeni lider Belediyespor oldu. Demirözü, Arpalı, Mutlu ve Akşar henüz puanla tanışamadı.

Ligin sürpriz takımı Polisgücü mü?

Akşar Belediyespor 0 – Polisgücüspor 2

PolisgücüsporPazar programının ilk maçı Akşar Belediyespor ile Polisgücüspor arasında oynandı. 1. hafta Mutluspor karşılaşmasından aldığı üç puanla lige iyi bir başlangıç yapan Polisgücü, Akşarspor engelinide net bir skorla geçti. Karşılaşmayı 2 – 0 kazanan Polisgücü, puanını 6’ya çıkarak üst sıralardaki yerini korudu. Ligin sürpriz takımı olma yolunda emin adımlarla yürüyen Polisgücü’ne Emniyet Müdürü Mesut İnce’nin özel ilgisinin iyi geldiği gözleniyor. Lig öncesinde futbolculara davet veren ve onlarla özel ilgilenen Müdür İnce’nin, karşılaşmaların ardından teknik heyet ve futbolcuları arayarak tebrik etmesi, gerekli motivasyonu sağlamış görünüyor.

İlk haftanın iki galibi, yine galip gelmek istedi

Konursuspor 2 – Aydıntepe Belediyespor 3

Muhammet ŞentürkGünün ikinci karşılaşmasında ilk haftayı üç puanla geçen iki takımın mücadelesine sahne oldu. 3’er puanlı Aydıntepespor ve Konursuspor’un karşı karşıya geldiği maçta her iki takımında galibiyet için futbol içerisinde gerekli her şeyi yaptığı gözlendi. İlk yarı daha diri ve daha atak görünen Aydıntepe Belediyespor devre arasına 2 – 0’lık galibiyetle girdi. İkinci devre ise tam bir çekişmeye sahne oldu. Oyunda zaman zaman hakimiyeti eline alan Konursuspor, 3 - 0 geriye düşsede skoru 3 – 2’ye getirdi. İlk haftanın galipleri, yine galip gelmek istiyordu. Takımların galip gelme isteği arasında sahneye Muhammet Şentürk faktörü çıktı. Başarılı futbolunu, başarılı son vuruşlar ile süsleyerek takımı Aydıntepe Belediyespor’u sırtlayan Muhammet, attığı gollerle skoru belirledi. Muhammet’in “hat-rick”i Aydıntepe Belediyespor’un bu haftayı da üç puanla kapamasını sağladı.

Sarı siyah efsane 3 puanla tanıştı

Bayburtspor 2 – Arpalıspor 0

Şenol PekmezciYıldırım AkbulutYeni sezona bin bir umutla girse de lige Özel İdarespor mağlubiyetiyle başlayarak, bir anlamda moral kaybeden Bayburtspor ikinci hafta Arpalıspor ile karşılaştı. İlk yarısı karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Bayburtspor ikinci yarıya taraftarın yoğun desteği ile başladı. Ve bu destek, ardından golleri getirdi. Sahneye önce Şenol Pekmezci, ardından da Yıldırım Akbulut çıktı sari siyahlı takım 2 - 0 öne geçti.

Maçın son dakikalarına doğru gergin anların yaşandığı karşılaşmada, 2 – 0’lık skoru koruyan Bayburtspor 3 puanın sahibi oldu. Ligin ilk 3 puanını hanesine yazdıran Bayburtspor, biraz olsun moral kazandı. İlk hafta Belediyespor’a mağlup olan Arpalıspor, ikinci hafta sonunda da henüz puanla tanışamamış oldu.

Bayburtspor ilk 3 puanını Arapalıspor'dan aldıMaçlar son anda toprak zemini olan 1. Nolu Semt Sahasına alındı

 

 

 

 

 

 

 

 

2. HAFTA TOPLU SONUÇLAR

Demirözüspor 1 - Özel İdarespor 2
Mutluspor 0 – Belediyespor 6
Akşar Bld. Spor 0 – Polisgücüspor 2
Konursuspor 2 – Aydıntepe B.Spor 3
Bayburtspor 2 – Arpalıspor 0

 

 

PUAN CETVELİ

 

TAKIMLAR

O

G

B

M

A

Y

AV

P

1

Belediyespor

2

2

0

0

8

1

6

6

2

Polisgücüspor

2

2

0

0

5

1

4

6

3

Aydıntepe B.Spor

2

2

0

0

7

4

3

6

4

Özel İdarespor

2

2

0

0

6

3

3

6

5

Bayburtspor

2

1

0

1

4

4

0

3

6

Konursuspor

2

1

0

1

3

3

0

3

7

Demirözüspor

2

0

0

2

1

3

-2

0

8

Arpalıspor

2

0

0

2

1

4

-3

0

9

Akşar B. Spor

2

0

0

2

2

6

-4

0

10

Mutluspor

2

0

0

2

1

9

-8

0

 

Havanın güzel olmasıyla taraftarlar futbol heyecanını kaçırmadı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.