Başarının cezasız kalmadığı kent!

Bayburt Grup’un başında önemli başarılara imza atan teknik adam Bülent Topuzoğlu’nun kaderi değişmedi!

Başarının cezasız kalmadığı kent!
Bayburt Postası - Sezonun ilk 6 haftasında "o günlerden eser yok şimdi" dedirten temsilcimiz; 3 yenilgi, 2 beraberlik ve 'tek' galibiyetle başarısız bir sezon açılışına imza attı. Umarız Bayburt Grup, bu kötü başlangıcı tersine çevirir ve yeniden -son yıllarda kazandığı- 'yarışmacı' kimliğine döner.

"Ah o eski günler" demişken, Bayburt Postası sayfalarına düşmek istediğimiz bir not var. O not, eski teknik patron Bülent Topuzoğlu'na ve Topuzoğlu'nun Bayburt maceralarında hiç değişmeyen 'kaderine' dair!

Topuzoğlu’na Bayburt klasiği!

Bayburt Grup’un başında önemli başarılara imza atan teknik adam Bülent Topuzoğlu’nun kaderi değişmedi. Daha önce; yıllar sonra takımı BAL Ligi’nden profesyonel lige çıkardığında ödül olarak kapının önüne koyulan Bülent hoca, geçtiğimiz sezon başarılı olmanın faturasını da yine aynı şekilde ödedi. 

Geçmişte ki bu “talihsiz” ayrılık unutulmuş, Bülent Topuzoğlu ile geçtiğimiz sezon yeni bir sayfa açılmıştı. Topuzoğlu’da bu yeni sayfanın satırlarına kulüp tarihinde bir ilke imza atmış, gruplarda play off’a kalarak 2. Lig rüyası yaşatmıştı. 2. Lig’in eşiğinden dönen Bayburt Grup yönetimi, başarının cezasız kalmayacağını bir kez daha hatırlattı ve ilk iş olarak yine Bülent hocayı kapının önüne koydu!
 
Bülent Topuzoğlu, sezon sonunda son röportajını Bayburt Postası’na vermiş ve “Burası benim kulübüm, tabi ki devam etmek istiyorum” demişti. 

İkinci defa hak etmediği halde kapının önüne koyulan Bülent Topuzoğlu, şu günlerde Bayburt Grup ile aynı grupta mücadele eden Erzincanspor’un başında ve yeni bir serüvenin peşinde… Diyeceğimiz odur ki; Erzincanspor’un başında Bayburt’a gelip Gençosman’a çıktığı gün, duygusal anların yaşanacağından kimsenin şüphesi olmasın!

Şentürk: ‘Karar yönetim kurulunundur”

Son olağan kongrede yeniden Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Spor Başkanı olan Hikmet Şentürk, Bülent Topuzoğlu'nun neden gönderildiği yönündeki soruya; "Bu bir yönetim kurulu kararıydı. Biz kendisine takımımıza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum" şeklinde cevap vermişti. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat ali 8 yıl önce

yonetımın aklı varsa bulent hocayı gerı getırsın..

Avatar
timur keskin 8 yıl önce

Başkan ne güzel demiş. Takım benim oyuncağım istediğimi oynatırım. Para bende takım benim.Zihniyet zihniyet. Cehape zihniyeti.

Avatar
zemzem 8 yıl önce

bayburtta okadar oyuncu varki memleketi için herşeyini verecek ama bi tane bayburtlu oyuncu oynamıyor nedense dışardan gelenlerin neyi frazla söylermisiniz bayburtludan