Başaran'ın hedefi 5. kez final

Bayburt’un bilek güreşinde yetiştirdiği en iyi isim olan ve Türk Milli Takımını dünyada başarıyla temsil eden milli sporcu Tuncay Başaran 20 Eylül 2015’te Malezya’da gerçekleştirilecek olan Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası hazırlıklarına start verdi.

Başaran'ın hedefi 5. kez final
Bayburt Postası - Bayburt’un bilek güreşinde yetiştirdiği en iyi isim olan ve Türk Milli Takımını dünyada başarıyla temsil eden milli sporcu Tuncay Başaran 20 Eylül 2015’te Malezya’da gerçekleştirilecek olan Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası hazırlıklarına start verdi.

Aynı zamanda Bayburt Belediyesi sporcusu olan Başaran’ın kariyerinde 2 kez dünya şampiyonluğu, 2 kez dünya ikinciliği, 3 kez Dünya Orta Sıklet şampiyonluğu, 1 kez Avrupa 2.liği, 2 kez Avrupa 3. lüğü ve 19 Türkiye şampiyonluğu gibi dereceler bulunuyor. Tuncay Başaran’ın Malezya’da düzenlenecek şampiyonadaki hedefi ise 5. kez finale çıkmak.

"Bayburt’un bileğini kimse bükemez"

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş’i makamında ziyaret eden milli sporcu Başaran, kendisine gösterdiği ilgiden dolayı Başkan Memiş'e teşekkür ederek, “Belediye başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Bize her zaman destek oldu. Kurumların bireysel sporculara destek vermesi çok önemli. Eğer gerekli destek verilir ve bu destek sürdürülürse dünyada Bayburt’un bileğini kimse bükemez bunu her zaman gösteririz” dedi.

"Bireysel sporculara desteğimiz sürecek"

Tuncay Başaran’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Memiş ise şunları kaydetti:

“Tuncay kardeşimizin kazandığı başarılar, hem Bayburt’umuzu hem de ülkemizi gururlandırıyor. Bu başarılı kardeşimizin aynı zamanda belediyemiz sporcusu olması da bizim ayrı bir kıvanç kaynağı. Bayburt Belediyesi olarak geçmişte olduğu gibi bugün de bireysel sporcuları destekliyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat YILMAZOĞLU 9 yıl önce

canım kardeşim tuncay inş bu yarışıda en güzel şekilde başarırsın ayrıca sayın başkanımıza bu desteğinden dolayı teşekkür ediyorum.samsundan sevgilerimle kardeşim