BAL fikstürü çekildi

2014-2015 sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) Fikstürü çekildi.

BAL fikstürü çekildi
Bayburt Postası - 2014-2015 sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) Fikstürü çekildi. İstanbul'da Orhan Saka Amatörler Evi'nde yapılab kura çekimine TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Anatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez, Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Ersan, Amatör İşler Kurulu üyeleri ile BAL'da mücadele edecek kulüplerin temsilcileri katıldı.

12 takımlı 1, 13 takımlı 3 ve 14 takımlı 7 grupta olmak üzere toplam 11 grupta 149 takımın katıldığı BAL'da Fikstüre göre temsilcimiz Bayburt Belediyespor, sezona evinde başlıyor. Sarı siyahlılar ilk maçında Karsspor'u ağırlayacak. Karşılaşmanın günü ve saati TFF tarafından önümüzdeki günlerde açıklanacak.

TFF tarafından yapılan açıklamada, 1. Grup'ta müsabakalar 20-21 Eylül,  diğer tüm gruplarda ise 13-14 Eylül 2014 tarihlerinde başlayacağ belirtildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.