Bağcılar deplasmanında beraberlik

TFF 3. Lig 3. Grup 10. hafta maçında İstanbul deplasmanında Bağcılarspor ile karşılaşan Bayburt İl Özel İdare maçtan 1 puan çıkardı.

Bağcılar deplasmanında beraberlik
Bayburt Postası - 4 haftadır galip gelen Bayburt İl Özel İdare ilk golü bulup daha iyi bir oyun sergilediği Bağcılar maçının son çeyreğinde yediği golle 1 puana razı oldu.

Bağcılar Mahmutbey Stadı’nda saat 13.30’da oynanan karşılaşmanın 38. dakikasında golcü isim Feyyaz Aydil’le öne geçen temsilcimiz ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Maçın ikinci yarısında oyundan düşen temsilcimiz son çeyrekte kalesinde gol gördü. Bağcılarspor’a beraberliği getiren golü 78. dakikada Batuhan Abdikoğlu kaydetti.

1-1 biten maçın ardından puanını 22’ye yükselten namağlup lider Bayburt İl Özel İdare’yi 19 puanla Diyarbekirspor takip ediyor. Temsilcimiz 4 Kasım Pazar günü en yakın rakibi lig ikincisi Diyarbekirspor’u Gençosman Stadyumu’nda ağırlayacak. 

Öte yandan 10. hafta programında akşam maçında Bucaspor ile Karacabeybirlikspor karşı karşıya gelecek. 

10. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Bağcılar SK - Bayburt İl Özel İdare: 1-1
Halide Edip Adıvar SK - 1461 Trabzon: 1-1
Gölcükspor – Cizrespor: 0-0
Turgutluspor - Fatsa Belediyespor: 2-1
Serik Belediyespor - Çorum Belediyespor: 1-0
Diyarbekirspor - Kocaelispor: 3-0
Payasspor - Ankara Adliyespor: 1-0
24 Erzincanspor - Muğlaspor: 1-0




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şampiyon 5 yıl önce

Her maçı 1-0 bitirmeye çalışıyoruz gol attıktan sonra çok geri yaslaniyoruz haliyle bazen böyle sonuçlar kaçınılmaz namağlup devam etmemiz güzel.