'Aydıntepe Gençler' Türkiye finallerinde

Kulüpler Genç Erkekler Voleybol Grup müsabakalarını birinci olarak tamamlayan Aydıntepe Gençler Birliği İzmir'de yapılacak olan final müsabakalarına gitmeye hak kazandı. İşte detaylar...

'Aydıntepe Gençler' Türkiye finallerinde
Bayburt Postası - Kulüpler Genç Erkekler Voleybol Grup Müsabakaları Erzincan’da sona erdi. Müsabakaları birinci olarak tamamlayan Aydıntepe Gençler Birliği İzmir'de yapılacak olan final müsabakalarına gitmeye hak kazandı.

Türkiye Voleybol Federasyonunun 2015–2016 sezonu faaliyet programı kapsamında Genç erkekler grup müsabakaları Bayburt, Erzincan, Artvin ve Rize'den katılan 4 takımın katılımıyla Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 13 Şubat Spor Salonu'nda gerçekleşti. Çekişmeli geçen ve 3 gün süren müsabakalar sonunda Bayburt temsilcisi Aydıntepe Gençler Birliği, grubu birinci olarak tamamladı.



Temsilcimiz Aydıntepe Gençler Birliği, aldığı bu sonuçla Türkiye genelinde ilk 16'ya girerek Türkiye Finallerine gitmeye hak kazandı. Final karşılaşmaları 28 Mayıs - 6 Haziran tarihleri arasında İzmir'de oynanacak. 
 
Öte yandan Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, bir tebrik mesajı yayımladı. Karakoşoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi: 
 
"Türkiye Finallerine gitmeye hak kazanan Aydıntepe Gençler Birliği 28 Mayıs - 6 Haziran tarihleri arasında İzmir'de yapılacak olan Türkiye Genç Erkekler Voleybol Final Grubunda da aynı başarıyı göstermesi dileği ile tüm sporculara, kulüp idarecilerini ve ilimiz voleybol antrenörü Gökmen Erel'i tebrik eder Türkiye finallerinde başarılar diliyorum."
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
okan 8 yıl önce

Başarısızlıkla başarılı insanların başarısına sahip cikmaya çalışanlar var sanki . Haberi yaparken iyice bi bakilsaydi acaba başarının gerçek sahipleri kim diye .Kim kime ne amacla teşekkür ediyor baya düşündürücü .

Avatar
fatih 8 yıl önce

Her sey cok guzelde maddi destek yok

Avatar
Ali 8 yıl önce

Okan bey e yüzde yüz katılıyorum.

Avatar
murat 8 yıl önce

gurur duyuyoruz