Avanos’ta keyifler yerinde

Nevşehir’de 3. Etap hazırlık kampını sürdüren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor üçüncü hazırlık maçından da galip ayrıldı.

Avanos’ta keyifler yerinde
Bayburt Postası - Nevşehir’de 3. Etap hazırlık kampını sürdüren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor üçüncü hazırlık maçından da galip ayrıldı. Taktik ağırlıklı çalışmalarını hazırlık çalışmalarıyla sınayan temsilcimiz Kayseri Şekerspor’la yaptığı hazırlık maçından da galip ayrıldı. Spor Toto 3. Lig 3 Grup ekiplerinden Van Belediyespor’u 4-0’lık bir skorla yenen ve ardından 2. Lig ekiplerinden Kahramanmaraşspor’u 3-1’le geçen temsilcimiz gruptaki rakiplerinden Kayseri Şekerspor’la yaptığı üçüncü hazırlık maçında da galip gelmesini bildi.



Avanos İlçe Stadyumu’nda oynanan ve adeta kıran kırana geçen mücadelede tek gol Adnan’dan geldi. 70. dakikada rakip ceza alanı içerisinde topla buluşan Adnan düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. 90 dakika bu skorla tamamlandı.

Kampla ilgili bir değerlendirmede bulunan As Başkanı Hakan Kobal, kampın verimli geçtiğini belirterek, transfere bir kaç gün içinde son noktayı koyacaklarını belirtti.

Kobal, şunları söyledi: 

“Cuma günü idmanlarımızı bitirip Cumartesi günü son hazırlık maçımızı oynadıktan sonra sporcularımıza Salı günü Bayburt’ta olmaları kaydıyla izin vereceğiz. Maç haftası ise Bayburt’ta tekrar çalışmalarımıza başlayıp ilk maçımıza hazır halde çıkarak lige galibiyetle başlayıp bizi destekleyen tüm taraftarlarımıza ve Bayburtluları sevindireceğiz.”



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.