Amatör spor kulüplerine malzeme desteği

Amatör Spor Kulüpleri Haftası etkinlikleri kapsamında kulüplere malzeme dağıtımı yapıldı.

 Amatör spor kulüplerine malzeme desteği
Bayburt Postası - Amatör Spor Kulüpleri Haftası etkinlikleri kapsamında kulüplere malzeme dağıtımı yapıldı. Dağıtım törenine Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Belediye Başkan Vekili Filiz Öztürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, bazı kamu kurum müdürleri ile amatör kulüp temsilcileri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Vali Yusuf Odabaş şunları söyledi:

“Ülkenin en az nüfusu olan ili olmasına rağmen, ülkemizde en fazla sporcu barındıran bir il olma özelliği gösteren Bayburt’umuza, bu vesileyle sporcularımıza burada teşekkürlerimi bir borç bilirim. Gençlerimizin boş zamanlarını spor yaparak geçirmeleri gerektiğini hepimiz biliyoruz. Gençliğimizin istenilen spor alanlarında spor yaparak ülkemizin sporcuları içerisine katılması gerekmektedir. Özellikle ilimizde son yıllarda gençlik ve spor alanında büyük spor yatırımlarının yapıldığını görüyoruz. Bütün bu yatırımlar bu gençlerimiz için o yavrularımız için bu sporcularımız için yapılmaktadır. Dolayısıyla yapılmış olan bu tesisler istenilen alanlarda spor yapabilmeleri için Bayburtlu gençlerimize bu imkân sağlanmış oldu. Ben bu imkânı sağlayan özellikle Bakanlığımıza ve İl Özel İdaremize bu imkânı sağladığından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca gençlerimizin bu imkânları değerlendirerek boş zamanlarını spor yaparak geçirmelerini ve istenilen alanlarda bu sporları devam ettirerek daha iyi birer sertifikalı sporcu olmaları için gayret sarf etmelerini diliyorum. Amatör spor haftası dolayısıyla yapmış olduğumuz spor desteğinin tüm kulüplerimize hayırlı olmasını diliyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Vali Yusuf Odabaş, başarılı sporculara hediye takdim ettiği törende, kulüplere malzemeleri Vali Yardımcısı Ali Gökay ve kurum müdürleri tarafından verildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
evren kalac 10 yıl önce

amatör spor deyip de futbol aklınıza geliyorsa bırakı gedin bizim memleketten.bayburtlu yüzücü jimnastikçi atlet istiyoruz.yetenek var inanç var sporcuları bulup tesislere getirip hocalara teslim etmek yeterli.