Altuntaş'tan Cross Challenge derecesi

Bayburtlu atlet Sezer Altuntaş, Cross Challenge koşusunda derece aldı.

Altuntaş'tan Cross Challenge derecesi
Bayburt Postası - Bayburtlu atlet Sezer Altuntaş, Cross Challenge koşusunda derece aldı. İlki 22 Şubat 2015 tarihinde yapılan koşuda genel sıralamada 4’üncü olan Sezer Altuntaş, 30-40 yaş gurubunda ise 1’inci geldi.

Cross Challenge koşu serisinin ilki Fatih Ormanı Tabiat Parkı'nda gerçekleştirildi. Cross Challenge projesi ile beraber ilk defa sportif bir organizasyona ev sahipliği yapan Fatih Ormanı’nda zor koşullara rağmen 10.8 kilometrelik parkurda 400 atlet yarıştı. Yarışmaya İstanbul Masterler Atletizm Kulübü adına katılan Bayburtlu atlet Sezer Altuntaş, yarışı 42.49 derecesi ile tamamladı.

Cross Challenge koşusunun genel klasmanında 4’üncü, 30-40 yaş gurubunda 1’inci gelen Altuntaş, İstanbul Yarı Maratonu öncesinde büyük bir moral elde etti. Başarılı atlet yarışın ardından yaptığı açıklamada, grup halinde katılacağı İstanbul Maratonu'nda Bayburt'u temsil edeceğini söyledi. Altuntaş, “26 Nisan 2015’te yapılacak olan İstanbul Yarı Maratonu öncesinde bu dereceyle moral bulduk. İnşallah grup olarak Bayburt’u temsil edeceğim İstanbul Maratonu’nda da iyi bir derece almak istiyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ertuğrul HAŞLAK 9 yıl önce

Sayın Bayburt Postası yetkilileri Bayburt'lu atlet doping yaptı başlığı ile manşet attığınız haberi görünce üzülmüştüm başarı kazanmış bir sporcunun haberini yaparken doping yaptı başlığı ile haber yapmanız çok hoş olmamış bir Bayburtlu olarak rica etsem bu haberin manşetini değiştirmeniz mümkünmü saygılar......

Avatar
selim 9 yıl önce

Basliga bak habere bak

Avatar
AKLISELİM 9 yıl önce

Sevgili kürşat sevgili murat bazıları öküzün altında buzağı arar dikkatli olalım sezer altuntaş'ada başarılar dilerim

Avatar
doping @selim 9 yıl önce

doping yaptı ne anlamışlar:))) dopingli çıktı anlamışlar herhalde yada doping üretti. siz hiç gazete okumuyormusunuz ALLAH aşkına??? anlamayanlar için burada doping söz konusu hemşehrimizin almış olduğu başarısı ve bu başarı bir sonraki için doping etkisi yapmış yani moral yapmış.

Avatar
Özkan Bilgin 9 yıl önce

Bayburt Postası' na haberi yayınlamasından dolayı teşekkür eder, yanlış anlaşılabilecek ifadelerle bu başarıya gölge düşürmemesini dilerim. " DİLİM! NE GÖRDÜMSE SENDEN GÖRDÜM... SENİ EDEYİM DİLİM DİLİM."

Avatar
bayburtlu 9 yıl önce

bu habere bu başlık hiç te etik değil

Avatar
hartmania 9 yıl önce

kardesım basrılarının devamını diliyorum aydıntepe senınle gururduyuyor

Avatar
Eraslan 9 yıl önce

yaptıgınız başlık okadar saçma ki okununca etık olmayan davranışta bulundugu düşünülüyor sporcumuzun ikincisi yaptığınız savunmada okadar basit ki buda habercilik anlayışınızı gösterıyor