Alman Basını, Bayburtlu milli gururumuzu konuşuyor!

Alman Basını, Bayburtlu milli gururumuz Hakan Çalhanoğlu’nun performansını konuşuyor.

Alman Basını, Bayburtlu milli gururumuzu konuşuyor!
Bayburt Postası - Alman Basını, Bayburtlu milli gururumuz Hakan Çalhanoğlu’nun performansını konuşuyor. Yeni takımı Bayer Leverkusen’ transfer olduktan sonra UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında, Danimarka temsilcisi Kopenhag karşısında forma giyen Hakan Çalhanoğlu, maçın ardından en çok konuşulan isim oldu.

Kopenhag'ı deplasmanda 3-2 mağlup ettikleri maçta 2 golün pozisyonunu hazırlayan milli futbolcu galibyetin mimarı olarak gösterildi. Alman spor kamuoyunda gündemin en çok konuşulan ismi Hakan Çalhanoğlu, ülkenin yüksek tirajlı Bild gazetesinde yer alan haberde, "Hakan Çalhanoğlu ve Stefan Kiessling, Leverkusen'in yeni rüya ikilisi" şeklindeki başlığıyla konu oldu.

Geçtiğimiz attığı goller ve asistleriyle küme düşmekten kurtardığı Hamburg'dan, Bayer Leverkusen'e transfer olan Hakan Çalhanoğlu, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Kopenhag'ı 3-2 mağlup ettiği maçta, 2 golün asistini yapmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
M.AKİF BIRNİ 10 yıl önce

BİR BAYBURTLU OLARAK SENİ DİKKATLE İZLİYOR , BAŞARILARINLA ONURLANIYORUZ. DİĞER BAYBURTLU GURBETÇİ KARDEŞLERİMİZE GEREK FUTBOLUNLA GEREKSE KARAKTERİNLE ÖRNEK BİR İNSAN OLMANI BEKLİYORUZ. AYRICA UZUN YILLAR MİLLİ TAKIMA HİZMET SUNMANI İSTİYORUZ.BRAVO HAKAN