Adım adım şampiyonluğa

BAL Ligi 1. Grup’ta lig liderliğini sürdüren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor bir deplasmanı daha kayıpsız geçti.

Adım adım şampiyonluğa
Bayburt Postası - BAL Ligi 1. Grup’ta lig liderliğini sürdüren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor bir deplasmanı daha kayıpsız geçti. Ligin 21. Hafta mücadelesinde Artvin deplasmanında Arhavispor’un konuğu olan temsilcimiz maçtan farklı galip ayrıldı. 21 haftalık periyotta 15. galibiyetini alan temsilcimiz en yakın rakibi ile arasındaki puan farkını 7’ye çıkardı.

Arhavi İlçe Stadyumu’nda saat 12.30’da başlayan maçı Ordu Bölgesi hakemleri Anıl Demireğen, Altan Serkan Yılmaz, Tülay Kaymak üçlüsü yönetti.

İlk dakikalardan itibaren maçta ağırlığını hissettiren ve maçı rakip yarı sahasına yıkan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor maçın ilk çeyreğinde Fatih Tüfek ve Recep Serkan Çetintaş’la yakaladığı net gol pozisyonlarını gole çeviremedi.  Baskısını artıran ve rakip sahada daha çok pozisyon yakalayan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor aradığı golü Gökhan’la buldu. 38. dakikada ceza sahası içerisinde bırakılan ara pasında topla buluşan Gökhan Özkan kalecinin yanından topu ağlarla buluşturdu. 0-1

İkinci yarıda maçtaki üstünlüğünü sürdüren temsilcimiz rakip fileleri 2 kez daha havalandırdı. 62. dakikada Recep Serkan Çetintaş, 75. dakikada ise Şükrü Can Gündem temsilcimize farkı getiren golleri kaydetti. Dakikalar 90'ı gösterdiğinde ise Arhavispor Nevzat'la golü buldu. Maç temsilcimizin 3-1 üstünlüğüyle tamamlandı.  



Topuzoğlu: "Zor geçeceğini düşünüyorduk"

Maçla ilgili düşüncelerini Bayburt Postası'na açıklayan Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu, "Çok zor geçeceğini düşünüyorduk ama iyi futbol bunu kolay kıldı. Müthiş pozisyonlar kaçırdık ama 3'ünde sonuca gittik. Bundan sonra aynı ciddiyetle devam edip tüm Bayburt'un istediği şampiyonluk hedefine ulaşacağız" dedi. 

Taraftara taş yağmuru

Öte yandan toplamda 500 kişinin izlediği maça 150 kişilik taraftar ile çıkarma yapan Bayburtspor taraftar grupları Arhavi deplasmanında alınan galibiyette büyük pay sahibi oldular. 90 dakika boyunca tezahüratları ile takımı destekleyen taraftarlar maç sonunda ise Arhavispor’lu seyirciler tarafından taş yağmuruna tutuldu. Emniyet mensuplarının anında müdahale ettiği olaylar daha fazla büyümeden sona erdi.

Rakipler puan kaybetti

21. hafta mücadeleleri sonunda puanını 49’a çıkararak en yakın takipçisi 42 puanlı Yomraspor’la arasındaki puan farkını 7’ye çıkaran Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un ligdeki rakipleri ise puan kaybetti. Beşikdüzüspor’un evinde Dersimspor’a yenilerek 40 puanda kaldığı 21. hafta sonunda, 40 puanlı diğer bir ekip olan Faroz Geçlikspor ise Ağrı deplasmanında Patnos Gençlikspor’a mağlup oldu.  



Ligde 21. Hafta sonunda alınan toplu sonuçlar şöyle:


Arhavispor - Bayburt İl Özel İdare: 1-3        
Beşikdüzüspor - Dersimspor: 0-1            
Göle Belediyespor - Çayelispor: 2-5       
Kalkanderespor  - Karsspor: 2-3            
Patnos Gençlik - Faroz Gençlik: 1-0            
Iğdır Gençlerbirliği - Yakutiye: 4-0            
Yomraspor - Beşirlispor: 4-0   






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer Coskun 10 yıl önce

3. Lige az kaldı

Avatar
Asım KOCA 10 yıl önce

Allah yolunuzu açık etsin gadalar :)