Abisi gözyaşlarını tutamadı: “Herşey bu an içindi“

Milli sporcu Önder Şipal, kardeşinin elde ettiği tarihi başarının ardından gözyaşlarına hakim olamadı.

Abisi gözyaşlarını tutamadı: “Herşey bu an içindi“
Bayburt Postası - Milli boksörler Onur Şipal’in, Uluslararası Boks Birliği (AIBA) Profesyonel Boks Turnuvası'nda olimpiyat vizesini aldığı aynı gün kardeşi Önder Şipal de, ringe çıktı. Avustralyalı bir sporcunun turnuva devam ederken sakatlanması sonucu AIBA tarafından turnuvaya çağrılan Önder Şipal, Macar boksör Kate Gyula ile çıktığı klasman maçında rakibini mağlup etti. Önder Şipal, maçı 6-0 sayı ile kazandı.

Kazandığı maç sonrası fazla sevinmeyen ve Onur'un karşılaşmasında daha çok heyecanlı olduğu gözlenen milli sporcu, kardeşinin elde ettiği tarihi başarının ardından gözyaşlarına hakim olamadı. Maç sonu kardeşinin sevincine ortak olan ağabey Şipal'in gözyaşlarını tutamadığı anlar karşılaşmayı canlı yayınlayan TV ekranlarından da yansıdı. O anın görüntülerini sosyal medyadan takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen milli sporcu, paylaşımında, "İşte herşey bu an içindi" dedi. 

Kardeşinin zafer gecesinde karşılaşmaların ardından açıklama yapan ağabey Şipal, ulusal basına da yansıyan konuşmasında, “Açılışı ben yaptım, kapanışı kardeşim yaptı. Kardeşim Rio'ya gidecek. Ben de Bakü 2015 Avrupa Oyunları'na katılacağım. Bu bir başlangıçtı. Başarılarımız bundan sonra da devam edecek” dedi.

Milli sporcu Önder Şipal, olimpiyat vizesi alan kardeşi Onur Şipal’in zaferini bir selfie çekerek takipçileriyle paylaşmıştı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla, antrenörleri Seyfullah Dumlupınar için “Bizi buralara kadar getiren hocamız, babamız” diyerek söz eden milli sporcu, hemşehrileri için de, “Bizden dualarını esirgemeyen tüm Bayburt halkına teşekkür ediyorum” demişti.

Önder Şipal, Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de oynanan turnuvada 4’te 4 yaparak altın kemerin sahibi olan ve 2016 Rio Olimpiyatları vizesini alan kardeşi Onur Şipal adına paylaştığı teşekkür mesajında şöyle dedi: 

"Öncelikle bizi buralara kadar getiren hocamız, babamız Seyfullah Dumlupınar'a, Fenerbahçe Boks Şubesi Kaptanı abimiz Mert Öztemel'e, annem, babam, bizden dualarını esirgemeyen tüm Bayburt halkına teşekkür ediyorum. Bize inanan herkesten Allah razı olsun, dua sizden çalışmak bizden. Rabbim bizleri darda koymasın inşallah"

Onur Şipal'in altın kemer mücadelesi ve karşılaşmanın ardından yaşananlar burada:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.