90 dakika gol aradı, 90+3’te yıkıldı!

3. Lig’in 13. Haftasında Erzurum Belediyespor deplasmanına konuk olan Bayburt Grup Özel İdare Spor, karşılaşmanın uzatma bölümlerinde yediği gole sahadan 1-0 yenik ayrıldı.

90 dakika gol aradı, 90+3’te yıkıldı!
Bayburt Postası - 3. Lig’in 13. Haftasında Erzurum Belediyespor deplasmanına konuk olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, karşılaşmanın uzatma bölümlerinde yediği golle sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Karşılaşmada 90 dakikanın tamamında baskılı oyun ortaya koyan ve gol arayan temsilcimiz bitime saniyeler kala duran toptan gelen golle 1-0 mağlup oldu.

Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda saat 13.00’da başlayan karşılaşmayı hakem Hüdaverdi Savcı yönetti. İlk 45 dakika sezonun en iyi oyununu sergileyen Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, ilk dakikalardan itibaren rakibini kendi yarı alanına hapsetti. 19. dakikada Gökhan’ın kafa vuruşunda gole izin vermeyen Erzurum Belediyespor kalecisi Anıl, 21. dakikada Kazım’ın serbest vuruştan yaptığı ortada da müthiş bir kurtarış yaptı. Pozisyonun devamında ceza sahası içinde karambolda dönen topu iyi takip eden Coşkun’un vuruşunda yine kaleye giden topu son anda çelmeyi başaran Anıl, topa iki hamlede sahip oldu.



Bu pozisyonun ardından baskısını sürdüren temsilcimiz 23. dakikada Gökhan’la bir kez daha gole çok yaklaştı. Kazım’ın pasında topla buluşan Gökhan sol çaprazdan ceza sahasına girdi. Kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topa istediği gibi vuramayan Gökhan müsait pozisyonda Anıl’ı geçemedi. Bu pozisyonun hemen ardından dönen top kalemizde tehlike yarattı. Sever, Selçuk’la karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu üstten dışarı attı.

Ev sahibi takımın kontrataklarla gol aramaya çalıştığı ilk 45 dakikanın bitimine çok az süre kala Kazım’ın ortasında kafayla yükselen Orçun, topu Anıl’ın uzanamayacağı noktaya göndermek istedi. Günün başarılı ismi kaleci Anıl’ın son anda müdahale ettiği pozisyonun devamında dönen top Gökhan’ın önünde kaldı. Gökhan’ın vuruşu üst direğin üzerinden dışarı çıktı. İlk yarının son bölümlerindeki bu pozisyonun ardından hakem ilk 45 dakikayı bitirdi.

İkinci yarıda ilk yarıya oranla kontrollü oynayan ve golü arayan taraf yine temsilcimizdi. 61. dakikada serbest vuruş kazanan temsilcimizde topun başına Kazım geçti. Kazım’ın vuruşunda kaleye giden topa Anıl güçlükle uzandı ve topu kornere çeldi.

Bu dakikadan sonra daha çok orta alan mücadelesine sahne olan karşılaşmada ev sahibi takım kontrataklarla etkili olmaya çalıştı. Temsilcimizin Erzurum Belediyespor yarı alanında gol aradığı 90. dakikada bir pozisyon sonrası dönen top bir anda Sever’in önünde kaldı. Kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda Sever'in kaleye vurduğu topa Selçuk geçit vermedi.

Karşılaşmanın 0-0’lık skorla sona ermesi beklenirken, 90+3’te serbest vuruş kazanan ev sahibi takım golü bu pozisyonda buldu. Serbest vuruştan gelen ortayı iyi takip eden Ömer Faruk Çelimli, kafa vuruşuyla topu Selçuk’un uzanamayacağı noktaya gönderdi ve takımını son saniyelerde galibiyete taşıyan golü attı: 1-0

13. hafta sonunda alınan sonuçlar ve puan durumu şöyle:

BB Erzurumspor - Bayburt Grup Özel İdare: 1-0
Sandıklıspor - Van BBSK: 1-1           
Balçova Yaşamspor - Etimesgut Belediyespor: 0-0       
Silivrispor - Kahramanmaraş BBSK: 0-2            
Ayvalıkgücü Belediyespor – Orhangazispor: 0-2            
Sakaryaspor - Bergama Belediyespor: 2-0            
Anadolu Üsküdar 1908 - İstanbul Güngörenspor: 1-0        
Kayseri Şekerspor - Beylerbeyi: 3-2            
Erzin Belediyespor - Ankara Demirspor: 2-3  

         

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HASAN 9 yıl önce

MAÇIN BÜYÜK BÖLÜMÜNÜ KONTROLÜNDE GÖTÜR,BİR SÜRÜ GOL POZİSYONUNA GİR,RAKİBİNİN TEK GOL POZİSYONU BİLE YOK... SONRA 90+3 DE GOL YE OLACAK İŞ DEĞİL ,BÖYLE AMATÖRLÜK OLMAZ...DERHAL RADİKAL TEDBİRLER ALINMALI

Avatar
Hacı 9 yıl önce

Hayatının maçını oynadı diyebiliriz. maçın en iyilerinden biri olan Gökhan Özkan, birazda şanslı olsaydı farklı kazanabilirdiik. bu arada erzurumun kalecisi süper bir maç çıkardı.

Avatar
ilkw 9 yıl önce

takım iyi bi forvet birde kanat alırsalar takım çok güzel olur unutulmamalı bu takım yeni 3. lige cıktı

Avatar
muhammet colak 9 yıl önce

Arkadaşlar bize yeni teknik direktör lazim bu arkadaşla olmuyor yol yakinken önlem almali düştünmü cikmak zor oluyor

Avatar
selim 9 yıl önce

ilkdefa izledim eğer bu maç özel değilse takım bence çok iyi gökhan iyi adam geçiyor son vuruşlarda iyi çalışmalı hoca çalıştırmalı
bu takım devre arası takviyeyle ilk 5e kalır

Avatar
TARAFTAR 9 yıl önce

YENİ HOCA GOL MU ATTIRACAK ADAMLARA ADAMLAR DİRİ ...BU DA NEYLE OLUYO KARDEŞİM HOCANIN ANTREMANIYLA .....ŞU MAÇ VARYA HALA MİDEM AĞRIYO ÇOCUKLAR GOL ATAMIYOLAR KARDEŞİM KARŞI TARAF HİÇ OYNAMDI ....SİZİN BEĞENMEDİĞİNİZ HOCA HİÇ HYERİNDE DURMADI ...DİĞER HOCA RUH GİBİYDİ NE OLDU... İŞTE SONUÇ KEM GÖZLERİNİZLE YEDİNİZ YİNE BE.... HER MAÇ AYNI HER MAÇÇÇ ....HOCA KADAR BAŞINIZA TAŞ DÜŞSÜN DEKEM GÖZLERİNİZ FIRLASIN İNŞALLAHTA TAKIMDA RAHAT ETSİN BEE

Avatar
Gezgin 9 yıl önce

devre arası en az yedi adam lazım, bu hoca takımı kurmadı mı niye gol atamıyor ,demek ki bir yerde yanlış var...Lütfen bu kaleciyi devre arasında gönderin,hem kendine ,hem takıma zarar veriyor.Devre sonuna kadar yedek çıksın, yöneticilerimiz
uyuyor mu,hangi sese kulak veriyorsunuz......

Avatar
şingahlı 9 yıl önce

Böyle kulüp yönetimine ,BAL ligi bile fazla, bırakın Fener maçına kadar hava atsınlar...