69’un uğuru onu finale taşıdı!

16. Akdeniz Oyunları'nda boksta 69 kiloda Önder Şipal, yarı finalde karşılaştığı Velibor Vidic'i yenerek finale yükseldi. Boksta gururumuz olmaya devam eden Önder, ilk maçını Suriyeli rakibi ile yapmış, 11-3 gibi farklı bir skorla bu turu geçerek çeyrek finale yükselmişti. Önder’in çeyrek finalde ki rakip ünlü bir Arnavut'tu. Önder, Arnavut rakibi Vetmir Kuci'yi oldukça rahat bir maç sonunda 10-1'lik skorla geçip, bir tur daha atladı. Önder Şipal'in yarı finaldeki rakibi ise Bosna Hersekli boksördü. Pala Ghiaccio Spor Salonu'nda yapılan karşılamalarda 69 kiloda ringe çıkan Önder Şipal, Bosna Hersekli rakibi Velibor Vidic'i üstün bir müsabakadan sonra 8-1 mağlup ederek finale yükseldi.

69’un uğuru onu finale taşıdı!

69’un uğuru onu finale çıkardı! Altın Madalya artık çok yakın…16. Akdeniz Oyunları'nda boksta 69 kiloda Önder Şipal, yarı finalde karşılaştığı Velibor Vidic'i yenerek finale yükseldi. Boksta gururumuz olmaya devam eden Önder, ilk maçını Suriyeli rakibi ile yapmış, 11-3 gibi farklı bir skorla bu turu geçerek çeyrek finale yükselmişti. Önder’in çeyrek finalde ki rakip ünlü bir Arnavut'tu. Önder, Arnavut rakibi Vetmir Kuci'yi oldukça rahat bir maç sonunda 10-1'lik skorla geçip, bir tur daha atladı. Önder Şipal'in yarı finaldeki rakibi ise Bosna Hersekli boksördü. Pala Ghiaccio Spor Salonu'nda yapılan karşılamalarda 69 kiloda ringe çıkan Önder Şipal, Bosna Hersekli rakibi Velibor Vidic'i üstün bir müsabakadan sonra 8-1 mağlup ederek finale yükseldi.

Türk Milli Takımının gururu olan Şipal, Perşembe günü (BUGÜN) finalde Faslı Mehdi Khalsi ile karşılaşacak. Temennimiz Önder'in final maçından da galip ayrılarak altın madalya ile yurda dönmesi. Ay yıldızlı forma altında mücedele eden tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.