5 dakikada 3 gol!

Bölgesel Amatör Lig'de ilk kez bu yıl mücadele eden Konursuspor 8. haftayı da geride bıraktı.

5 dakikada 3 gol!
Bayburt Postası - Bölgesel Amatör Lig'de ilk kez bu yıl mücadele eden Konursuspor 8. haftayı da geride bıraktı. Sezon başında oyuncu takviyesi istemeyen ve amatörde şampiyon olduğu kadroyla BAL Ligi'ne katılan Konursuspor, henüz puanla tanışamadı. 

BAL ligi 3. Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Maçkaspor karşısından da 3 gollü mağlubiyetle ayrıldı.

Sentetik Çim Saha'da saat 12.30'da başlayan maçı Fatih Başural, Ayhan Karakaş ve Recep İlker Kor yönetti. Oyunun hemen başında 2 dakikada kalesinde gol gören Konursupor, 5. dakikada ikinci golü, 7. dakikada ise üçüncü golü yedi. Maçkaspor'a galibiyeti getiren golleri golcü oyuncu Emre Kalaycı attı. Geride kalan dakikalarda gol olmadı.

Maçkaspor, Konursu karşısında aldığı galibiyetle puanını 16'ya çıkarıp, ligde 4. sıraya yükselirken, Konursuspor ligin son sırasında yer alıyor. Ligde 18 puanlı 2 takım  Zağnospor ile Iğdır Aras ise ilk iki sırayı paylaşıyor.  

8. haftada alınan toplu sonuçlar şöyle:

Konursuspor - Maçkaspor: 0-3
Tercan 17 Şubat  - Serhat Ardahan: 0-1
Iğdır Aras - Ardeşenspor: 2-0
Trabzon Kanuni FK - Arhavispor: 0-1
Çayelispor - Aşkale Bld.: 1-1
Sarıkamış Bld. - Gümüşhane Telekom: 2-0  
Zağnosspor - Araklı Karadere: 1-1

Anahtar Kelimeler:
KonursusporMaçkaspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.