3 puan için Iğdır'a uğurladık

BAL Ligi 1. Grup'ta 19. Hafta mücadelesinde Iğdır Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor spor tesislerinde yapılan kahvaltının ardından Iğdır’a uğurlandı.

3 puan için Iğdır'a uğurladık
Bayburt Postası - BAL Ligi 1. Grup'ta 19. Hafta mücadelesinde Iğdır Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor spor tesislerinde yapılan kahvaltının ardından Iğdır’a uğurlandı.

Geride kalan 18 hafta sonunda ligde 42 puanla liderliğini sürdüren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, ligin son sıralarında yer alan 18 puanlı Iğdır Gençlerbirliğispor karşısına mutlak 3 puan için çıkıyor.

Iğdır’a hareket etmeden önce maçla ilgili düşüncelerini Bayburt Postası ile paylaşan Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu, ikinci yarıda telafisi olmayan maçlar oynadıklarını belirterek, “Iğdır’a 3 puan almak için gidiyoruz. Futbolcularımızda bunun bilinci içerisinde” dedi.

Düşme potasında olan Iğdırspor’un ikinci yarıda iyi bir performans gösterdiğini ve Faroz Gençlikpor’un Iğdır’dan zorla berabere ayrıldığını hatırlatan Topuzoğlu, şu açıklamayı yaptı:

“İkinci yarıda telafisi olmayan maçlar oynandığı için her maçın önemi farklı oluyor. Iğdır
Gençlerbirliğispor düşme potasında olan bir takım ve zor bir 90 dakika bizi bekliyor. Kadrolar ikinci devrede bayağı bir değişti. Faroz Gençlikspor takımı da Iğdır’dan mağlup durumda iken 2-2 zor çıktı. Iğdır’a 3 puan almak için gidiyoruz. Çocuklarda bunun bilinci içerisinde. Şuanda çok iyiyiz.”

Topuzoğlu, cezalı durumda olan Yahya Topçu’nun dışında takımda herhangi bir eksiğin olmadığını sözlerine ekledi.

Öte yandan yarın saat 12.30’da Iğdır Kışla Semt Sahası’nda oynanacak olan maçı Diyarbakır Bölgesi hakemleri Şehmus Öztürk, Mehmet Zahir Karaboğa ve Recep İlker Kor yönetecek.

Taraftar çıkarma yapıyor

Lig başından itibaren içerde ve dışarıda takımı yalnız bırakmayan Forza Gadalar ve Kurukafalar taraftar grupları Iğdır’a çıkarma yapıyor. Bayburt Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüsün yanı sıra özel araçlarla da Iğdır’a gidecek olan yaklaşık 100 kişilik grup deplasmandaki maçta takımı yalnız bırakmayacak. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mürsel memiş 10 yıl önce

Vurduğunuz gol olsun 3 puan bizim olsun
Artık bu hasret son bulsun
3.lig bekle bizi şanlı bayburt geliyor