3. Lig fikstürü çekildi: İlk maç Gençosman'da

2014-2015 Sezonu Spor Toto 3. Lig fikstürü Ankara'da çekildi.

3. Lig fikstürü çekildi: İlk maç Gençosman'da
Bayburt Postası - 2014-2015 Sezonu Spor Toto 3. Lig fikstürü Ankara'da çekildi. 3. Lig 3. Grup'ta mücadekle edecek olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ilk maçınad İzmir temsilcisi Balçova Belediyespor'la Gençosman Stadı'nda karşılaşacak. Tarihinde ilk defa 3. Lig'de mücadele edecek olan temsilcimiz ilk karşılaşmasını cezası nedeniyle seyircisiz oynayacak.

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Karşılaşma Marriott Otel'de gerçekleşen fikstür çekimine  TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkan Yardımcısı Mustafa Beyazlı, TFF Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile kulüp başkanları ve Spor Toto 3. Lig'de mücadele edecek kulüplerin temsilcileri katıldı.

Spor Toto 3. Lig'de 2014-2015 sezonu 7 Eylül 2014'te başlayacak ve 10 Mayıs 2015'te sona erecek.

2014-2015 sezonu Spor Toto 3. Lig 3. Grup fikstürü için lütfen
tıklayınız...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.