2 yıllık altyapıyla 2 Türkiye derecesi

Rize'de, 26-28 Haziran tarihleri arasında 71 ilden 1080 sporcunun katılımı ile gerçekleşen Türkiye Minikler Judo Şampiyonası'ndan Bayburt, 1 Türkiye Şampiyonluğu bir de bronz madalya çıkardı. İşte detaylar...

2 yıllık altyapıyla 2 Türkiye derecesi
Bayburt Postası - Rize'de, 26-28 Haziran tarihleri arasında 71 ilden 1080 sporcunun katılımı ile gerçekleşen Türkiye Minikler Judo Şampiyonası'ndan Bayburt, 1 Türkiye Şampiyonluğu bir de bronz madalya çıkardı. 

Rize Yeni Şehir Spor Salonu'nda geçekleşen şampiyonada, Bayburtlu minik sporcularının kendilerini iyi temsil ettiğini ifade eden Bayburt Judo İl Temsilcisi Mustafa Özdemir, Bayburt'ta judo sporunun altyapısının 2013 yılında oluşturulduğunu ve 2 yıllık kısa sürede Türkiye Şampiyonu çıkarmalarının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Özdemir, şampiyona sonrası şunları kaydetti: 

"2013 yılına gelindiğinde Bayburt'ta bu sporla ilgili bir altyapı yoktu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu'nun büyük katkıları ile bu alanda kendini kanıtlamış Judo Antrenörü Seçkin Ofluoğlu antrenör olarak atandı. Ofluoğlu, Bayburt'ta göreve başlamasının hemen ardından minik sporcularımızı Türkiye Şampiyonası'na hazırlamaya başladı. Büyük fedakarlıklarla sporcularımızı yetiştirmeye başlayan Seçkin Ofluoğlu hocamız ilimize erkekler 60 kilodaki sporcumuz Yusuf Can Altınay ile Türkiye Şampiyonluğu, yine erkekler 26 kiloda Emirhan Öztürk ile de Türkiye 3'üncülüğü derecelerini getirdi. İki yıl gibi kısa sürede ilimize bu gururu yaşatan ve yaşanmasına vesile olan herkese teşekkür ediyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.