2 yılın ardından yeniden BAL Ligi’nde

Bayburt Grup Özel İdarespor’un 3. Lige çıkmasıyla birlikte Bayburt Amatör Lig şampiyonu Belediyespor BAL Ligi temsilcimiz oldu.

2 yılın ardından yeniden BAL Ligi’nde
Bayburt Postası - Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Bayburt Belediyespor oldu. Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un 3. Lig'e yükselmesiyle birlikte Bayburt Amatör Lig şampiyonu Bayburt Belediyespor doğrudan BAL Ligi temsilcimiz oldu.

Statü gereği her ilin amatör küme şampiyonunun katılımıyla oluşturulan BAL ligi, Bayburt’ta 2014-2015 sezonunda da tüm heyecanıyla devam edecek. Arpalı, Aydıntepe, Konursu, Mutlu, Polisgücü ve Belediyespor’un katılımıyla oynanan Bayburt Amatör Ligi’ni en yakın rakibi Polisgücüpor’un 8 puan önünde şampiyon tamamlayan Bayburt Belediyespor BAL Ligi’nin hazırlıklarına şimdiden başladı.

Uzun yıllar formasını giydiği takımın antrenörlüğünü de üstlenen Süleyman Dündar, BAL Ligi’nde 2 yıl mücadele ettiklerini hatırlatarak, “Lige yabancı değiliz. 2 yıllık bir tecrübemiz var. Bizim bu yılki amacımız ligde kalıcı olabilmek ve 3 lig temsilcimiz Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ile koordineli bir şekilde bu şehirde futbolu daha iyi yerlere getirmek olacaktır” dedi.

Genç ağırlıklı bir kadro


Bu yıl amatör ligde gençlere çok yer verdiklerini ve BAL Ligi’nde de genç ağırlıklı bir kadro ile mücadele etmeyi hedeflediklerini belirten Dündar, “BAL Ligi’nde tecrübeli futbolcularımızla genç arkadaşlarımızı kaynaştırıp önümüzdeki yılların takımının temelini atmaya çalışacağız. Benim en büyük hedefim bu zaten. Bayburtlu gençlere futbolu sevdirmek ve bir meslek olarak kabul ettirmek. Bunu başarmak için çabalayacağız” diye konuştu.

Dündar, Belediyespor’un amatör ligdeki başarısında emeği olan yöneticiler Mahmut Yazar, Özcan Çelik, Remzi Kılıç ve Hakan Kobal’a teşekkür ettiği açıklamasında, yeni sezonda Belediye Başkanı Mete Memiş’in de desteğini arkalarına alarak yeni başarılara imza atmayı hedeflediklerini belirtti.

BAL Ligi’ndeki ilk takımımız


1990 yılında kurulan ve amatör ligde bir çok kez şampiyonluk ipini göğüsleyen Bayburt Belediyespor 2010-2011 futbol sezonunda hayata geçen Bölgesel Amatör Lig uygulamasındaki ilk temsilcimiz olmuştu. İlk senesinde ligi orta sıralarda tamamlayan ve sezon sonunda Bayburt Amatör Küme şampiyonu İl Özel İdarespor’la yaptığı baraj maçını kazanarak 2011-2012 futbol sezonunda da Bal Ligi’ne devam eden Belediyespor ikinci senesinde de yine ligi orta sıralarda tamamlamıştı. Baraj maçında Bayburt İl Özel İdarespor’la bir kez daha karşı karşıya gelen sarı siyahlı takım, bu kez rakibine yenilerek BAL Ligi’ne veda etmişti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
başarılar 10 yıl önce

Başarılar