2 hafta üst üste evinde oynayacak

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, erteleme maçında lig sonuncusu Çine Madranspor’u ağırlıyor.

2 hafta üst üste evinde oynayacak
Bayburt Postası - Spor Toto 3. Lig'de Ankara'daki terör saldırısı nedeniyle ertelenen maçlar 3-4 Kasım'da oynanacak. Spor Toto 3. Lig’de heyecan ertelenen 9. Hafta maçlarıyla devam edecek. Ligde 3. Grup’ta mücadele eden Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, erteleme maçında lig sonuncusu Çine Madranspor’u ağırlıyor. 

4 Kasım 2015 Çarşamba günü Gençosman Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın hakemleri de açıklandı. Ömer Tolga Güldibi’nin yöneteceği karşılaşmanın yardımcı hakemleri İdris Albayrak ve Ali Orhun. 

Hesap, 2'de 2

Teknik direktör değişikliğinin ardından Bülent Topuzoğlu yönetiminde geçtiğimiz hafta zorlu Van deplasmanından 3 puan çıkaran temsilcimiz, evinde ağırlayacağı Çine Madranspor’u mutlak kayıpsız geçmek istiyor. 

Bu maçın ardından 4 gün sonra Gençosman’da bu defa grubun namağlup lideri Kastamonuspor’u ağırlayacak olan Bayburt Grup, bu maçı da 3 puanla geçip zirve yarışında yeniden iddialı duruma gelmeyi hedefliyor.

Ligde son durum ve 4 Kasım Çarşamba günü oynanacak maçların programı şöyle:

13.00 / Bayburt Grup Özel İdare-Çine Madranspor
13.00 / 24Erzincanspor-Batman Petrolspor
13.00 / Körfez İskenderunspor-Manavgatspor
13.30 / Kastamonuspor 1966-Van Büyükşehir Belediyespor
13.30 / Çorum Belediyespor-Bergama Belediyespor
13.30 / Niğde Belediyespor-Sandıklıspor
13.30 / Gölcükspor-Çatalcaspor
13.30 / Darıca Gençlerbirliği-Dardanelspor
13.30 / Beylerbeyispor-TKİ Tavşanlı Linyitspor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.