19. hafta lig kaynadı, zirve takibi sıklaştı!

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, ligde 8. sıraya kadar yükseldi.

19. hafta lig kaynadı, zirve takibi sıklaştı!
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, ligde 8. sıraya kadar yükseldi. Play-off eşiği olan ilk 5 sırayı 4 puan geriden takip eden temsilcimiz Bahaddin Güneş yönetimindeki son 6 haftada aldığı 12 puanla zirveye biraz daha yaklaştı.

3. Lig 3. Grup’ta 19. Hafta maçları tamamlandı. Dün 3 karşılaşmayla başlayan 19. Hafta bugün oynanan 6 karşılaşmayla devam etti. Sürpriz sonuçların alındığı bu hafta BB Erzurumspor, evinde ağırladığı Kayserispor ile berabere kalırken, Orhangazispor ise evinde Van BBSK’ya 1-0 mağlup oldu. Grup'ta 5. sırada bulunan Beylerbeyi kendi evinde Etimesgut Belediyespor ile 2-2 berabere kalırken, Lider Sakaryaspor ise Kahramanmaraş BBSK deplasmanında 2 puan bıraktı.

Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, bu maçın ardından ligde ise çok kritik bir deplasman maçına çıkacak. Rakip 3. Lig’in en güçlü takımı ve grubun lideri efsane takım Sakaryaspor. Gençosman’da elinden kaçırdığı 2-2’lik skorla 1 puan çıkarabildiği rakibi karşısında alacağı galibiyet temsilcimizi zirveye biraz daha yaklaştırırken, ligdeki dengeleri de alt üst edecek.

19. hafta alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Bayburt Grup Özel İdare – Sandıklıspor: 1-0
Ankara Demirspor – Balçova Yaşamspor: 1-0
Erzin Belediyespor – Anadolu Üsküdar 1908: 1-2
Silivrispor – Ayvalık Belediyespor: 4-2
BB Erzurumspor – Kayseri Şekerspor: 1-1
Kahramanmaraş BBSK – Sakaryaspor: 1-1
Beylerbeyi – Etimesgut Belediyespor: 2-2
Orhangazispor – Van BBSK: 0-1
İstanbul Güngörenspor- Bergama Belediyespor: 0-1


*

*

*

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
olumsuz 9 yıl önce

bu takım bu sene bir şey yapamaz seneye bakalım....