17 farklı branşta yaz spor okulu açıldı

Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, yaz spor okullarına şimdiye kadar 562 kişinin kayıt yaptırdığını belirtti.

17 farklı branşta yaz spor okulu açıldı
Bayburt Postası - Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, yaz spor okullarına şimdiye kadar 562 kişinin kayıt yaptırdığını belirtti.

Karakaşoğlu, yaptığı açıklamada, bu yıl 18 branşta yaz spor okulu açtıklarını belirterek, "Futbol branşı dışında 17 branşta yaz spor okulu açtık. Bu branşlarımız atletizm, badminton, basketbol, bilardo, boks, güreş, halk oyunları, hentbol, judo, karete, masa tenisi, satranç, tenis, voleybol, vücut geliştirme, fitness ve yüzme" dedi.

Çocukların yazın boş vakitlerini spor tesislerinde geçireceğini ifade ederek, "Yaz spor okullarına 562 kişinin kayıt yaptırdı. Çocuklarımızın sağlıklı yaşamlarına katkı sunmak açısından bu tür organizasyonlar çok önemli. Çocuklar antrenörlerimiz eşliğinde tesislerden yararlanacak" diye konuştu.

Karakaşoğlu, velilerden çocuklarını yaz spor okullarına yönlendirmelerini isteyerek, şunları kaydetti:

"Velilerimiz, çocuklarını mutlaka bir spor branşında spora yönlendirsinler. Çocuklarını bize yönlendirip, teslim ettikten sonra onlar bizlere emanettir. Hiçbir şekilde endişeleri olmasın. Burada gerçekten çok güzel, cıvıl cıvıl bir ortam var. Çocuklar hem spor yapıyor hem vakitlerini değerlendiriyor hem de yeni arkadaşlıklar ediniyor. Çocuklarımız ayrıca yeni bilgi birikimine sahip oluyorlar." AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.