153 gün sonra siftah!

Bayburt Belediyespor puanla tanıştı.

153 gün sonra siftah!
Bayburt Postası - Bayburt Belediyespor 153 gün sonra puanla tanıştı. 17 haftayı puansız kapatan Bayburt Belediyespor ilk puanını galibiyetle aldı. 18. Hafta karışlamasında Torulspor’la karşılaşan temsilcimiz maçtan 2-0 galip ayrıldı.

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’un Cumartesi programında yer alan Bayburt Belediyespor - Torulspor maçı saat 12.30’da Sentetik Çim Saha’da oynandı.

Mustafa Eymür, Mehmet Şengül ve Nasih Karaçalı üçlüsünün yönettiği maçta ligin 21 puanlı takımı Torulspor’la karşılaşan temsilcimiz ligdeki ilk galibiyetini alarak 3 puanı hanesine yazdırdı. 43. dakikada Torulspor’dan Kadri Berkay Üçüncü’nün kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçen temsilcimizinikinci ikinci golü ikinci yarıda geldi. Temsilcimizi 2-0 galbiyete taşıyan golü takımın tecrübeli isimlerinden Behsat Türk 50. dakikada kaydetti. Temilcimiz maçtan 2-0 galip ayrıldı.

Bu sezon ilk puanını 18. haftada alan Bayburt Belediyespor, bu sezon ilk kez kazandığı bu maç öncesinde BAL'da en son galibiyetini 2011-2012 sezonunda Ardeşenspor'a karşı almıştı. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serkan altuncu 9 yıl önce

Yaziklarolsun baska da birsey demiyorum

Avatar
Osmanlı Torunu 9 yıl önce

Beyler Şerefinizi Korudun uz
Şimdi rahat düşebilirsin iz .

Avatar
yaşar 9 yıl önce

helal olsun size

Avatar
selçuk 9 yıl önce

MAŞAALAH BİZE BU GURURU YAŞATT IĞINIZ İÇİN SİZE MİNNETTARIZ.TEK EKSİK KONVOYUMUZ VE DESTEĞİMİZ.DESTEK VERİLSEYDİ BİZ BU ÜÇ PUANI İKİ HAFTA ÖNCE ALIRDIK.DESTEK BEKLİYORUZ....

Avatar
ahmet 9 yıl önce

3.lig takımına bakın siz her şey o lige harcanıyor sonuç 0

Avatar
selçuk 9 yıl önce

Ahmet bey belediye sporu ilk iki yıl bal ligindede gördük.İki yıldada son hafta düşmeden kurtardı.Bahane üretmeye gerek yok bayburttun en iyi adamları belediyede,bayburttun çocuğu onu hakketmiyor.İnsan yaptıklarını değerlendirir yapamıyorsa yapan birilerine devreder bu erdemliktir.Ama nerede bunu idrak etmek.Bencillik yapıp sadece kendi egosunu tatmin etmek amaç.

Avatar
ahmet 9 yıl önce

belediyespora hiç 2 trilyon para harcanmadı mantıklı konuşmamışsın bayburtun çocuğu kovulmayı mı hakediyor özel idare örneği ?