15. hafta ilk 7 sıra takımları karşılaşacak!

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, sezonun en önemli karşılaşmalarından birine çıkıyor.

15. hafta ilk 7 sıra takımları karşılaşacak!
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, sezonun en önemli karşılaşmalarından birine çıkıyor. Ligde 15. hafta ligin namağlup tek takımı Erzincanspor’u ağırlayacak olan temsilcimizde bütün hesaplar galibiyet üzerine kurulu.

Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu’yla çıktığı 4 haftada 3 galibiyet 1 mağlubiyet alan Bayburt Grup, evinde kaybettiği puanları deplasmanda telafi etmeyi başardı. Van deplasmanından 3 puanla döndükten sonra Gençosman’da Çine Madran’ı da kayıpsız geçen temsilcimiz haftanın lideri Kastamonuspor’a boyun eğmişti. Bu mağlubiyetin ardından Çorum deplasmanından 3 puan çıkararak, tekrar zirve mücadelesinde iddialı duruma gelen Bayburt Grup, kritik bir haftaya giriyor.

Topuzoğlu: “Bu haftanın önemi büyük”

Zorlu karşılaşmayla ilgili Bayburt Postası’na açıklamada bulunan teknik direktör Bülent Topuzoğlu, “Namağlup ve çok iyi bir savunma yapan bir takım. Sahaya yenmek için çıkacağız” dedi.

Açıklamasında takımın son durumu hakkında da bilgi veren Topuzoğlu, şöyle konuştu:

“Bu haftanın önemi büyük. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren ekipler birbiriyle oynayacak. 4 haftalık periyotta Kastamonu maçı hariç istediğimiz puanları aldık. Şimdi Erzincanspor'la oynayacağız. Ligdeki en büyük rakiplerimizden bir tanesi. Bizim kadro sıkıntımız bu maçta biraz ön plana çıktı. Takım kaptanımız Yunus Emre Eserdi sarı kart cezalısı durumunda, hücum bölümünde de Uğur Karakoç sakatlandı, onu da oynatamayacağız. Kadro sıkıntımız, yerlerine oynayacak oyuncu sıkıntımız var. Tabi sıkıntı derken oynayacak arkadaşlarımızın sadece maç eksikleri var ama onlar kadar başarılı olacaklarına inanıyoruz. Sahaya yenmek için çıkacağız. Namağlup ve çok iyi bir savunma yapan bir takım. Tanıdığımız bir takım, onların da zaafları var. İnşallah onlardan faydalanıp, en azından bay haftasına 3 puanla girmek istiyoruz”

İlk 7 sıra karışacak

3. Lig 1. Grup’ta bu hafta zirvedeki takımlar birbirleriyle kapışacak. Grupta 15 haftadır inişli çıkışlı bir performans gösteren Bayburt Grup il Özel İdare Gençlikspor bu hafta ligin en güçlü ekiplerinden birini ağırlıyor. 

Temsilcimiz, grupta altıncı sırada bulunan 23 puanlı Erzincansspor’la karşılaşırken, grubun lideri Niğdespor ikinci sırada bulunan en yakın takipçisi Kastamonuspor’la karşı karşıya geliyor. Üçüncü sırada bulunan Dardanelspor’un bay geçeceği 15. haftanın diğer önemli karşılaşması dördüncü sıradaki Beylerbeyispor ile beşinci sıradaki Bergama Belediyespor arasında. Her 3 maçın sonucuna göre ilk 7 sırada taşların oynayacağı grupta zirve mücadelesi yeniden şekillenecek. 

Grupta 20. Hafta maçları Çarşamba günü (18 Kasım 2015) oynanacak. Saat 13.00’da başlayacak olan 9 karşılaşmanın programı ve ligdeki puan durumu şöyle:

Niğde Belediyespor - Kastamonuspor 1966
Beylerbeyispor - Bergama Belediyespor
Bayburt Grup Özel İdare - 24 Erzincanspor
Dersimspor - Çine Madranspor
Körfez İskenderunspor - Batman Petrolspor
Darıca Gençlerbirliği - Van BBSK
Gölcükspor - Çorum Belediyespor
Manavgatspor - Çatalcaspor
Tavşanlı Linyitspor - Sandıklıspor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bülent Hocaya 8 yıl önce

Sayın Hocam 2 yada 3 tane sağlam oyuncu transferı beklıyoruz..Takımımız fena değil takviye yeterlidir