"15. Gurbet Kupası" buruk başladı

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği tarafından düzenlenen "Köyler Arası Futbol Turnuvası"nın 15.si, hafta sonu ilk karşılaşmalarla başladı.

"15. Gurbet Kupası" buruk başladı
Bayburt Postası - Bayburt Kültür ve Yardım Derneği tarafından düzenlenen "Köyler Arası Futbol Turnuvası"nın 15.si, hafta sonu ilk karşılaşmalarla başladı. 

Dernek Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyelerinden Kerim Çamur'un trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini ve buruk bir turnuva başlangıcı olduğunu belirten Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan, turnuvanın açılış konuşmasında şunları söyledi:

"Kerim Çamur kardeşimizin acısı hala yüreğimizde. Organizasyonumuzun eğlence bölümlerini iptal ettik. Turnuvaya buruk bir havada başlıyoruz. Geleneksel hale gelen turnuvanın 15.sini yaşayacağız. Bu turnuvanın amacı hemşerilerimizi bir araya getirmektir. Bir anlamda spor içerikli sosyal sorumluluk projesidir. Kerim Çamur kardeşimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, ailesi ve sevenlerine, derneğimize başsağlığı dileklerimi iletiyor, turnuvanın birlikteliğimize katkı sunmasını diliyorum."


İstanbul Bahçelievler Kocasinan Futbol Stadı'nda başlayan turnuvanın açılışına Bayburt Kültür ve yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan, AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, İstanbul AK Parti Milletvekili adayları Alim Erdemir ve Yasin Zülbaharoğlu, Bahçelievler AK Parti İlçe Başkanı Zülküf Türkoğlu, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Köse, Araştırmacı Yazar Naci Memiş, eski Bayburt Derneği Başkanı Hayrettin Altuncu, BAYSİAD Başkan Yardımcısı Yaşar Yerlikaya, Bayburt Derneği Bağcılar Şube Başkanı Hicabi Durmuş, Bayburt Derneği Bahçelievler Şube Başkanı Savaş Mercimek, bürokratlar, köy dernek başkanları ve Bayburtlular katıldı.

İşte ilk hafta sonuçları ve gruplar:

Kalecik 2 - 3 Petekkaya
Güneşli 4 - 1 Eymür

A GRUBU
Masat, Sakızlı, Aşağı Çımağıl, Kurbanpınar, Çiftetaş

B GRUBU
Hacıoğlu, Konursu, Güneşli, Karayaşmak, Eymür

C GRUBU
Pınarcık, Kalecik, Helva, Petekkaya, Ağören

Fotoğraflar: Mehmet Demirer
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.