15 günde 9 puan, 1 tur arayacak

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 15 günde biri kupada 4 maça çıkacak.

15 günde 9 puan, 1 tur arayacak
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 15 günde biri kupada 4 maça çıkacak. Ligde üst üste 5 karşılaşmadan da beraberlikle ayrılan ve 8. hafta maçında deplasmanda Orhangazispor’a mağlup olan temsilcimiz zirve yarışından kopmamak için galibiyet serisine başlamayı hedefliyor.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta istediği sonuçları alamayan temsilcimiz 9.  hafta evinde ağırlayacağı güçlü İstanbul Güngörenspor’u kayıpsız geçip 2 hafta üst üste Kahramanmaraş ve Hatay’da çıkacağı deplasman maçları öncesinde moral bulmak istiyor.

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, İstanbul Güngörenspor maçının ardından 8 günde 3 maça çıkacak. Ligde 10. Hafta Kahramanmaraş BBSK, ardından kupada Bucaspor ve yine ligde 11. Hafta Erzin Belediyespor maçlarından da 6 puan bekleyen temsilcimiz, ligde 1’i kendi evinde 2’si deplasmanda olmak üzere 3 karşılaşmadan 9 puan almanın, kupada da turlamanın peşinde.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Karben 9 yıl önce

Bu teknikdirektör bu işi başaracak kapasitede deyil yol yakinken tedbirinizi alin kardeşim düşmek kolay ama çikmak çok zor dikkat edin