14. hafta, 14. mağlubiyet

11 gruplu ligin puansız tek takımı olan temsilcimiz, Karsspor karşısında varlık gösteremedi.

14. hafta, 14. mağlubiyet
Bayburt Postası - Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) ikinci devre bugün oynanan karşılaşmalarla başladı. BAL 2. Grup’ta mücadele eden Bayburt Belediyespor, Kars deplasmanına konuk oldu. 11 gruplu ligin puansız tek takımı olan temsilcimiz, Karsspor karşısında varlık gösteremedi. Karşılaşma ev sahibi takımın 3-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Kars Şehir Stadı’nda oynanan ve hakem Anıl Demireğen’in yönettiği karşılaşma saat 12.30’da başladı. Ligde zirve mücadelesi veren rakibi karşısında etkili olamayan temsilcimiz Cenk Kasımoğlu’nun ayağından gelen gollerle mağlup oldu. Karşılaşmanın gollerini 17, 30 ve 53’te Cenk Kasımoğlu kaydetti.

Bayburt Belediyespor bu sonuçla 14 haftayı geride bıraktığı ligde henüz puanla tanışamayan tek takım olma özelliğini sürdürdü. 

14. hafta alınan sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Karsspor - Bayburt Belediyespor: 3-0
Ardeşen – Çayelispor: 1-0
13 Şubat Erzincan – Görelespor: 4-1
Araklı Karadere – Beşikdüzüspor: 0-0
Serhat Ardahan – Arhavispor: 2-2
Yomraspor – Iğdır Aras: 4-1
1926 Bulancakspor – Torulspor: 1-0

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aa fff 9 yıl önce

yuhhhh