13 maçta sıfır puan!

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Bayburt Belediyespor ligin ilk yarısını puansız kapattı.

13 maçta sıfır puan!
Bayburt Postası - Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Bayburt Belediyespor ligin ilk yarısını puansız kapattı. BAL Ligi 2. Grup'ta mücadele eden Bayburt Belediyespor, 13 haftalık ilk yarı periyodunu 1926 Bulancakspor ile oynadığı maçla tamamladı. 

Bulancak İlçe Stadı'nda Tarbzon Bölgesi hakemleri Tolga Sancak, Deniz Sekban, Cemil Tunç'un yönetimiyle saat 12.30'da oynanan maç ev sahibi ekibin 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

1926 Bulancakspor'un gollerini 24. dakikadan Emre Cömert ile 68. dakikada Mert Yıldız kaydederken, temsilcimizin tek golünü 82. dakikada Akif Okur kaydetti. Karşılaşmada temsilcimizden 53. dakikada Sebahattin Tali direk kırmızı kartla oyun dışı kalırken, 55. dakikada ise kaptan Sezai Dağ ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Ev sahibi 1926 Bulancakspor'da ise Yusuf Özen kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Puansız tek takım kaldı

Bayburt Belediyespor bu sonuçla 149 takımın mücadele ettiği 11 gruplu BAL Ligi’nde henüz puan alamayan tek takım oldu. BAL Ligi 1. Grup'ta Patnos Gençlikspor'la birlikte puan alamayan temsilcimiz, ilk devrenin son maçından da mağlup ayırılırken, Patnos Gençlikspor hem ilk galibiyetini aldı hem de puanla tanıştı.

Bugün oynanan karşılaşmada Hasköy Yıldızspor'ı 3-2'lik skorla geçen Ağrı temsilcisi devreyi galibiyetle kapatmayı başarırken, temsilcimizle birlikte BAL Ligi’nin en çok gol yiyen 2 takımından biri oldu.

Bayburt Belediyespor 13 karşılaşmada rakip ağlara 6 gol atarken, kalesinde 41 gol gördü.

13 haftalık ilk devre sonucunda oluşan puan durumu şöyle:


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.