12 oyuncuyla sözleşme imzalandı

Profesyonel temsilcimiz Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor, 12 oyuncuyla sözleşme imzaladı.

12 oyuncuyla sözleşme imzalandı
Bayburt Postası - Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto 3 Ligde mücadele eden Bayburt İl Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübünde transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

TFF 3. Lig'de mücadele eden Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor; Nazilli Belediyespor'dan Serdar Eyilik ile 2 yıllık sözleşme imzaladıktan sonra, Darıca Gençlerbirliği'nden Emre Hasan Balcı 2 yıllık, Kırklarelispor'dan Kaleci Alişan Şeker ile 1 yıllık, Nazilli Belediyespor'dan Bora Yelken ile 2 yıllık, Osmaniyespor'dan Selçuk Kaban ile 2 yıllık, 24 Erzincanspor'dan Serhat Keskinsoy ile 2 yıllık, Batman Petrolspor'dan Kaan Çebi ile 2 yıllık, Ümraniyespordan Kerem Az'ı kiralık, Balıkesir Baltokspor'dan İbrahim İçuz ile 2 yıllık, Tekirdağspor'dan Kaleci Çağan Kazancılı ile 2 yıllık iç transferde Eren Açıkgöz ve Ali Kemal Yükseker ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Bayburt İl Özel İdare Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı İsmail Özbek, "Takımımızın ihtiyacı olan ve Teknik ekibimizin de bilgisi dahilinde transfer çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Teknik Sorumlu Bülent Demirkanlı ise, "Bizi hedefe taşıyacak futbolcuları transfer ettik ve devamı gelecek, inancımız bu transferlerimizle oluşacak takımımız en iyi yerlere taşıyacak ekip ruhu ile çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vız... 6 yıl önce

Serdar Eyilik Galatasaray'da isminden söz ettirmesi beklenirkene sakatlanıp tutunamayan genç yıldız adayıydı.Umarım Bayburduma hayırlı olur.Beykan, Recep Niyaz, Abdulkadir Kayalı gibi Fenerdende çok adam var yitip giden.Bunları bulup değerlendirmeli...